1/8 anonim válasza:
Nekem tetszik! Ha nem túl vastag az anyag, akkor csinos nyári könnyű ruha. F
2/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon helyes!Én simán hordanám mindennapra! :)
3/8 A kérdező kommentje:
Vastagabb pamutszövet, alul tüllös, elől organza, mondjuk hétköznapra nem venné fel ilyet! :)
2011. jún. 10. 10:07
4/8 anonim válasza:
szerintem is alkalmi ruha inkább. nekem nem tetszik rajta a minta, én nem venném meg.
6/8 anonim válasza:
Szép. Ha kellemes vékony anyaga lenne, simán megvenném mindennapra. Alkalminak nem, mert nem nagyon járok olyan helyekre, ahova ki tudnám használni.
7/8 anonim válasza:
Hát nekem ez annyira nem elegáns, de lehet én vagyok túl sznob. Én ennél durvábbakat is hordok hétköznap, szerintem simán. De az alapján dönts, hogy te milyen helyzetben éreznéd benne jól magad, meg felétek mi a szokás.
8/8 anonim válasza:
De jó!:) Nekem nagyon tetszik,eltudnám képzelni ballagáson is és utcán is...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!