Szerintetek tényleg goth legyek? (egy fiatal lány)
Voltam már rocker,reggae-s(raszta hajam is volt),rapper,dnb-s,csak azt nem tudom,h most már tényleg ezentul mi legyek.
Néhány tipp? : )
Amugy magas,vékony vagyok,hosszu(derékig éro)sotétbarna hajam van,és kék szemem.
Hagyjátok már békén!Ha az akar lenni hadd legyen az!Nehogymár ti mondjátok meg!
Egyébként a kérdésedre válaszolva nyugodtan legyél az ha tényleg az akarsz lenni!
ez k.urvagáz :))))
IGEN, legyél goth az olyan MENŐ ha állandóan másokat utánzol. ember, gondolkozz már... mennyire felszínes lehetsz, te jó isten.. :D
koszi 17.25 :)
Végre az 1.értelmes válasz
Na,akkor komolyan...
Ha goth lennél, akkor a hosszú barna hajjal furán néznél ki, gondolom, befestenéd feketére és fekete cuccokban járnál.És ehhez kék szem, meg erős smink...Kicsit úgy néznél ki, mint egy vámpír.De én úgy gondolom, addig próbáljon ki mindent az ember, amíg fiatal.Próbáld ki ezt a stílust is, aztán ha tetszik, marad, ha nem, akkor újra változtatsz.Az igazi barátaid bizonyára meg fogják érteni...
Tizen éves koromban én is mindenféle stílust kipróbáltam,ez egyáltalán nem változtatott a kapcsolataimon, mert csak a külsőm változott,egyébként ugyan azt a személyt látták bennem.Sosem tapasztaltam olyat egyetlen közösségben sem, hogy a megjelenésem alapján ítélnének meg.
Legyél goth, légyszi!!!
Oan jó lenne, ha goth lennél, vagy nem is tudom.
Te nem voltál még semmi a felsorolt stílusokból, csak egy buta, unatkozó csitri, aki nem tudja mivel tűnjön ki.
A szubkultúrák nem öltözködési stílusok, hanem zenei, filozófiai háttérrel rendelkező életstílusok. Persze neked erről fogalmad sincs.
Mellesleg próbálj csak meg goth lenni, sosem leszel az. Fogadni mernék halvány lila gőzöd nincs róla pl. hogy ki az a Peter Murphy. Szóval legyél csak "goth", bármilyen igazi darker 1 kérdés után úgy kiröhög majd, hogy sírva rohansz haza anyuci szoknyájához, és új "stíluson" gondolkodsz majd.
Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!