Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek tényleg goth...

Szerintetek tényleg goth legyek? (egy fiatal lány)

Figyelt kérdés

Voltam már rocker,reggae-s(raszta hajam is volt),rapper,dnb-s,csak azt nem tudom,h most már tényleg ezentul mi legyek.

Néhány tipp? : )

Amugy magas,vékony vagyok,hosszu(derékig éro)sotétbarna hajam van,és kék szemem.

2011. szept. 24. 17:09
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
41%

Hagyjátok már békén!Ha az akar lenni hadd legyen az!Nehogymár ti mondjátok meg!

Egyébként a kérdésedre válaszolva nyugodtan legyél az ha tényleg az akarsz lenni!

2011. szept. 24. 17:25
 12/51 anonim ***** válasza:
75%

ez k.urvagáz :))))

IGEN, legyél goth az olyan MENŐ ha állandóan másokat utánzol. ember, gondolkozz már... mennyire felszínes lehetsz, te jó isten.. :D

2011. szept. 24. 17:27
 13/51 A kérdező kommentje:

koszi 17.25 :)

Végre az 1.értelmes válasz

2011. szept. 24. 17:30
 14/51 anonim ***** válasza:
93%

Na,akkor komolyan...

Ha goth lennél, akkor a hosszú barna hajjal furán néznél ki, gondolom, befestenéd feketére és fekete cuccokban járnál.És ehhez kék szem, meg erős smink...Kicsit úgy néznél ki, mint egy vámpír.De én úgy gondolom, addig próbáljon ki mindent az ember, amíg fiatal.Próbáld ki ezt a stílust is, aztán ha tetszik, marad, ha nem, akkor újra változtatsz.Az igazi barátaid bizonyára meg fogják érteni...

Tizen éves koromban én is mindenféle stílust kipróbáltam,ez egyáltalán nem változtatott a kapcsolataimon, mert csak a külsőm változott,egyébként ugyan azt a személyt látták bennem.Sosem tapasztaltam olyat egyetlen közösségben sem, hogy a megjelenésem alapján ítélnének meg.

2011. szept. 24. 17:33
 15/51 anonim ***** válasza:
69%
Milliószor elmondtam de most is és mindég akár homokosról van szó akár nem mindegy, a lényeg az hogy ne hallgasson senki senkire!!! egyszer él az ember! nem!? akkor meg mit paráztok ilyen kis szarságokon! éljen úgy mindenki ahogy neki jó, aki kritizál az is vhogy és neki meg úgy jó de a másiknak meg nem, én sem vagyok teljesen átlagos.
2011. szept. 24. 17:34
 16/51 anonim ***** válasza:
73%

Legyél goth, légyszi!!!

Oan jó lenne, ha goth lennél, vagy nem is tudom.

2011. szept. 24. 17:35
 17/51 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem legyél techno-s drogos!
2011. szept. 24. 18:00
 18/51 anonim ***** válasza:
93%
Nem értelek! Azt kérdezted hogy "Szerintetek tényleg goth legyek?" de ha valaki azt írja hogy ne, ne legyél az mert gáz akkor felháborodsz, bezzeg aki meg azt írta hogy nyugodtan legyél az annak meg megköszönöd. Ha mát előre eldöntötted hogy te most goth leszel és nem érdekel az ezzel ellenkezők véleménye akkor minek tetted fel a kérdést? -.-" És akkor még mi írjuk a társadalom számára a haszontalan dolgokat.....
2011. szept. 24. 18:01
 19/51 anonim ***** válasza:
84%
Tudod mit? Legyél inkább emos, de olyan aki vagdossa magát, csúfítsd el magad egy életre, hogy magyarázhasd a gyerekednek miért nem mehetsz ki rövid ujjúban a 40 fokba. A kérdésedre válaszolva: Ha akarsz legyél az, de a goth már nem divatos.. gondolom ez fontos szempont nálad.
2011. szept. 24. 18:49
 20/51 anonim ***** válasza:
90%

Te nem voltál még semmi a felsorolt stílusokból, csak egy buta, unatkozó csitri, aki nem tudja mivel tűnjön ki.

A szubkultúrák nem öltözködési stílusok, hanem zenei, filozófiai háttérrel rendelkező életstílusok. Persze neked erről fogalmad sincs.

Mellesleg próbálj csak meg goth lenni, sosem leszel az. Fogadni mernék halvány lila gőzöd nincs róla pl. hogy ki az a Peter Murphy. Szóval legyél csak "goth", bármilyen igazi darker 1 kérdés után úgy kiröhög majd, hogy sírva rohansz haza anyuci szoknyájához, és új "stíluson" gondolkodsz majd.

Idióta.

2011. szept. 24. 18:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!