Milyen felső illik kék (bershka) csőnadrággal?
Figyelt kérdés
a válaszokat előre is köszönöm :)2011. szept. 23. 19:26
21/23 A kérdező kommentje:
kitörlődtek a kommentek xd :P
2011. szept. 25. 18:52
22/23 anonim válasza:
Látom hogy egy pár éve elavult a topic, de nem bírom ki szó nélkül ezt a gusztustalan, felszínes megítélést. Én is csőnadrágot hordok, de egyáltalán nem vagyok ribanc, csak képzeld el - tudom, nehéz - az ember halad a korral, és egyáltalán nem ribancos a csőnadrág. Ennyi erővel járj szmokingban meg lakkcipőben, mint régebben az emberek nagy része. Na, rájuk mit mondasz? "Bálib*zik", vagy mi? -.- Szóval ha valaki rajtam kívül ezt olvassa, most megtudhatta, hogy bizony van még pár olyan fiú, aki azt szereti, ha egy csaj gatyája 2x nagyobb magánál a lánynál, vagy kitudja. ^^
23/23 anonim válasza:
nekem is van kék csőnadrágom! Általában fehér polokat hordok hozzá.. majd még kell vennem pár feketét is :D
De sztem kék polo is megy hozzá..kicsit..
De azért probálj fehéresen öltözködni..xd mert ha tul sok más szint teszel bele papagájos leszel.
15/f
Mióta csőnadrában jarok jobban erzem magam! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!