Miért nem képesek sokan megérteni, hogy a répanadrág nem egyenlő a csőnadrággal?
Ha józan paraszti ésszel nézed is csak a kérdést, a cső az cső. Nem láttam én még lefele szűkülő csövet.
A répa az répa. Nem láttam én még egyenes répát (max génmutáltat).
Csak azért húztam fel magam, mert ezen az oldalon is elég sokan írták, hogy a ducibbak ne vegyenek fel csőnadrágot. Mielőtt letámadnátok, nem vagyok telt alkatú, de szerintem egy molettebb csajnak tök előnyös a csőnadrág.
A répanadrág (nem génmutált répa, csak normális :D) már nem annyira.
Nem vagyok az a kiakadós típus, de ez most már tényleg idegesít. :S
És akkor ez most miért probléma?
Nem ismerek olyan embert,aki ne tudna különbséget tenni a kettő között,bizonyára a környezetednél van a hiba...
dehogy nincsenek cső alakú répák, am is azt pucoltam:D
amúgy meg nemtudom... vannak dolgok amiket nem könnyű egyeseknek felfogni
Na ja, mondom hogy a génmutáltak. :D
Hát szerintem azért abban van probléma, hogy ezt a dolgot valaki nem képes megérteni...
Keress rá hogy répanadrág......
A répanadrág, magasabb derekú általában, csípőben és combban bővebb és lefelé szűkül. Nem feltétlen tapadósok.
A csőt mondják a végig tapadósra, amire meg Te gondolsz azt egyenes szárúnak nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!