Most ez komoly? Divat
Ősszel (azaz most) már a trapézgatya a divat? Nemáááár!
Ennyi idejük volt a csőgatyáknak? Még jó, hogy beszereztem őket, már cserélhetem is le? Ez nagyon gáz!
"lassan ide is eljut a trapéz, máshol már két éve ciki a csőgatya, na? "
Ja, akkor az azt jelenti, hogy máshol most megy ki a divatból a trapéz! Az jó, mert akkor visszajön a csőgatya!! :))))
hát..én vettem nem is olcsón egy marha jó trapézt...olyan s*ggem van benne, mint semelyik gatyóban sem...ill már nincs benne, mert sajnálatomra kihíztam...én annyira nem vagyok oda a csőgatyáért..akkor már számomra legyen vagy full szük, vagy ez a trapéz (ha még bele férnék)...de te kérdező:) sajnos tipikus vagy:)...jajj mi lesz ha megszolnak?:) engem ez sose érdekelt..hordtam, ami tetszett, ami a stílusomhoz illet és ami jól nézett ki rajtam...:):):)
23L
Én legjobban a bővebb egyenes szárú, csípőfazonút szeretem (leginkább ha oldalzsebes).
Igaz, még kb majdnem minden hülye pic$a csőgatyában mászkál, de a fent említett gatyákat egyre több üzletben látom újabban. Bár nem izgat, divat-e, v sem, ez tetszik, és magamon is ezt találom a legjobbnak:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!