Fiuk ez a kérdés hozzátok szól bár a lányoktól is szívesen várom a választ. Szerintetek a csaj inkább pushapos meltartót húzzon? és nagyonbbnak látszodjanak a mellei vagy pedig olyat aminek azért van tartása de alig szivacsos és
Figyelt kérdés
nem változtat a nagyságán.? Nektek mi a véleményetek?légyszives csak normális válaszokat.elörre is köszönöm :)2011. szept. 21. 14:20
11/14 anonim válasza:
szerintem nagyon rossz viselni a pushup melltartokat, mert nekem szemely szerint olyan erzesem van bennuk, mintha egy pancel lenne a mellkasomon :D
en a vekony szivacsosat vagy a sima merevitos de szivacs nelkulit szeretem. amugy is tul nagy togyeim vannak :D nem kell nagyobbnak latszaniuk, inkabb kisebbnek :DDD
12/14 anonim válasza:
Nemtom, a 88-as mellbőség hol nagy (szerintem inkább a kicsi felé húz).
Én is pushup-osat hordok, szülés óta nem olyan már a mellem, így jobban érzem magam, ha tényleg tartja valami, és jobban is áll.
13/14 anonim válasza:
A nagy mell az lóg és simán lehet 88-as, ha melltartóban mérné, akkor nyilván sokkal többre jönne ki a centi. Amúgy is azt mondják, hogy ha nem az a melltartó kell neked, amire a centik alapján szükséged van, akkor lóg a melled és ebben az esetben sima melltartóban kapod meg a jó értéket.
14/14 anonim válasza:
ma 20:28
Barátnőmnek nem az a melltartó kell, ami cm alapján kijött (80A számok alapján), és C-s kell neki, mert szélesen elterülő mellei vannak, amik rohadtul nem lógnak, úgy állnak, mintha szilikonból lennének.
Vagy Te hogy értetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!