Ez szerintetek is parti-ruha?
Figyelt kérdés
A külföldi eladó, akitől meg szeretném rendelni, ebbe a kategóriába sorolja, de én nem látok semmi olyat rajta, ami miatt ne lehetne hétköznap pl. munkába is hordani.. Vagy az anyaga (olyan kis műselyem féle) teszi alkalmibbá?
Szerintetek?
2011. szept. 19. 10:33
11/14 A kérdező kommentje:
Azért rendelem meg, mert ilyen az ízlásem, imádom a könnyed ruhákat, pláne ha ez alja ilyen "rara", fodros jellegű!
Amúgy angol Ebay-ről jön!
2011. szept. 19. 12:33
12/14 anonim válasza:
Külföldi eladó??? Ilyen ruhákkal tele vannak a boltok, szerintem ez annyira nem különleges, hogy külföldről rendeld..Az üzletekben fel is tudod próbálni, és lehet leárazás is van. Nincs postázás, szóval semmi rizikó..Én a helyedben megnézném uezt a new yorkerben vagy a h&m -ben.Amúgy klassz a ruha!
13/14 anonim válasza:
Szerintem is party ruha, a dekoltázsa elég bátor lenne munkába. Persze nem csak akkor lehetne hordani, de munkába biztos nem venném fel.
14/14 A kérdező kommentje:
Mivel kis faluban élek és jelenleg itt is dolgozom, valamint a közeli városok se nagyok, szinte mindent külföldről rendelek. De nem drágán és jó minőséget. Pl. ez a ruha is 1500 Ft lesz postával ás ki sem kell mozdulnom érte, nemrég pedig nem 1 db Jane Normant és Asos-t szereztem be szintén hasonló áron és általában még a címke is rajtuk. Drágább lenne az üzemanyag vagy a buszjegy, ha elmennék megvenni.. :) Méretproblémáim nem nagyon szoktak lenni, mert bevált márkákat veszek általában!
2011. szept. 19. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!