Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez szerintetek is parti-ruha?

Ez szerintetek is parti-ruha?

Figyelt kérdés

A külföldi eladó, akitől meg szeretném rendelni, ebbe a kategóriába sorolja, de én nem látok semmi olyat rajta, ami miatt ne lehetne hétköznap pl. munkába is hordani.. Vagy az anyaga (olyan kis műselyem féle) teszi alkalmibbá?

Szerintetek?

[link]

2011. szept. 19. 10:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Azért rendelem meg, mert ilyen az ízlásem, imádom a könnyed ruhákat, pláne ha ez alja ilyen "rara", fodros jellegű!

Amúgy angol Ebay-ről jön!

2011. szept. 19. 12:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Külföldi eladó??? Ilyen ruhákkal tele vannak a boltok, szerintem ez annyira nem különleges, hogy külföldről rendeld..Az üzletekben fel is tudod próbálni, és lehet leárazás is van. Nincs postázás, szóval semmi rizikó..Én a helyedben megnézném uezt a new yorkerben vagy a h&m -ben.Amúgy klassz a ruha!
2011. szept. 19. 14:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is party ruha, a dekoltázsa elég bátor lenne munkába. Persze nem csak akkor lehetne hordani, de munkába biztos nem venném fel.
2011. szept. 19. 14:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Mivel kis faluban élek és jelenleg itt is dolgozom, valamint a közeli városok se nagyok, szinte mindent külföldről rendelek. De nem drágán és jó minőséget. Pl. ez a ruha is 1500 Ft lesz postával ás ki sem kell mozdulnom érte, nemrég pedig nem 1 db Jane Normant és Asos-t szereztem be szintén hasonló áron és általában még a címke is rajtuk. Drágább lenne az üzemanyag vagy a buszjegy, ha elmennék megvenni.. :) Méretproblémáim nem nagyon szoktak lenni, mert bevált márkákat veszek általában!
2011. szept. 19. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!