Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez szerintetek is parti-ruha?

Ez szerintetek is parti-ruha?

Figyelt kérdés

A külföldi eladó, akitől meg szeretném rendelni, ebbe a kategóriába sorolja, de én nem látok semmi olyat rajta, ami miatt ne lehetne hétköznap pl. munkába is hordani.. Vagy az anyaga (olyan kis műselyem féle) teszi alkalmibbá?

Szerintetek?

[link]

2011. szept. 19. 10:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
manapság már szinte mindent lehet...akkor party, ha nem veszel hozzá mondjuk cicanadrágot, vagy topot alá....amúgy nem olyan szép, mintha ki is lenne nyúlva :D
2011. szept. 19. 10:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Ez ilyen szabású... Nagyon szép lesz ez felvéve! :)
2011. szept. 19. 10:42
 3/14 A kérdező kommentje:
Közben megtudtam hogy elég átlátszó ruha, szóval ezért a "party".
2011. szept. 19. 10:46
 4/14 anonim ***** válasza:
szerintem ez party ruha, nagyon szép, nekem nagyon bejon! :) De szerintem ez alá már cicanadrág sem kell, vagy tévedek? Akkor szerintem olyan hulyén nézne ki :)
2011. szept. 19. 11:17
 5/14 anonim válasza:
49%

Húú.......megnéztem, és sokkot kaptam :)

Bocsi, de én ezt fel nem venném sehova. Elárulod, hogy mi tetszik benne? Mivel és hogy hordanád?

2011. szept. 19. 11:18
 6/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, tudod ízlések és pofonok, van aki még mindig nem ismeri azt a mondást? Jaj....

Nekem tetszik, felvenném buliba. De komolyabb kiegészítőkkel, top fölé és harisnyával munkahelyre is.

2011. szept. 19. 11:29
 7/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mivel 45%-ban adsz hasznos válaszokat, úgy gondolom, nem csak az én általam kiszemelt ruhára adsz negatív kritikát! Sokkal inkább valószínű, hogy azért regisztráltál, hogy elbizonytalaníts az önmagukat kereső és testképzavarban szenvedő tiniket. Nos, én már nem vagyok az, nem is a kérdésre válaszoltál, így "engedd meg" nekem, hogy ne én válaszoljak, mint kérdést feltevő és ezentúl figyelmen kívül hagyjam az effajta semleges válaszokat. Nagyon köszönöm!
2011. szept. 19. 11:31
 8/14 A kérdező kommentje:
(Értelem szerűen előző soraim az utolsó előtti válaszadónak szóltak)!
2011. szept. 19. 11:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Ott a pont kérdezo! :) Nagyon-nagyon szép ez a ruha, elfogadnám, honnan rendeled, ha szabad kérdeznem? :)
2011. szept. 19. 11:55
 10/14 anonim válasza:
44%
Kedves kérdező! Elnézésedet kérem, hogy leírtam a véleményemet. Nem tudom miért kell találgatni, hogy én miért regisztráltam az oldalra. Tisztában vagyok, hogy mindenkinek más az ízlése, engem tényleg érdekelt volna a válasz, hogy mi fogott meg téged ebben a ruhában? Lehet csak én nem vettem észre... De ha szívedre veszed, hogy én nem dobtam tőle rögtön hátast....
2011. szept. 19. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!