Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » UGG jellegű csizmáról vélemények?

UGG jellegű csizmáról vélemények?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire jók. Több helyen láttam most ilyen jellegű csizmákat elég jó áron, és nagyon gondolkozok rajta.

21/L

2011. szept. 18. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igaz nekem nincs, tehát véleményt csak kinézetről tudok mondani, de nekem csak a boka változat tetszik.

Amit tudok, hogy a lábad nem fog benne fázni.

2011. szept. 18. 18:20
 2/11 anonim ***** válasza:
kinézetre túl bumszlinak találom női viselethez.
2011. szept. 18. 18:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kifejezetten rondák, ráadásul iszonyat hamar kopik a sarka. Még az eredeti Ugg sem bír ki egy télnél többet.
2011. szept. 18. 18:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt tavaly télen, nagyon jó meleg, de könnyen átázik, lehetetlen benne normálisan menni, könnyen kopik a sarka.
2011. szept. 18. 18:49
 5/11 anonim válasza:
nekem is van,én nagzon szeretem. nekem kb 3 éve megvan de nem kopott el a sarka, pedig nem eredeti :). Az biztos h nem fog fázni benne a labad, nekem az a fura, h 1 számmal mindig kisebb kell mint a lábam
2011. szept. 18. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
én tavaly vettem ilyet és imádtam hordani, alig várom már ,hogy ismét olyan idő legyen, hogy hordhassam :)
2011. szept. 18. 20:00
 7/11 anonim ***** válasza:
szerintem gusztustalan
2011. szept. 18. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy valakinek nem tetszik (nekem mondjuk nagyon) de az biztos, hogy nem fog fázni benne a lábad. Én tavaly is ilyet hordtam, már megvettem az ideit is múlt héten (C&A, 2600 Ft). SZÁRAZ, nagyon hideg időben a lehető legjobb, ami csak a lábadon lehet.
2011. szept. 18. 22:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Ronda, max. itthonra házicipőnek.
2011. szept. 19. 15:38
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm minden válaszolónak. Én is a C&A-ban vettem 2600FTért bőven megéri.

Az hogy így egymagában a csizma valakinek nem tetszik, az egy dolog, ha valakihez illik, és normálisan STÍLUSOSAN öltözködik, szerintem nagyon jó darab.

2011. szept. 19. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!