UGG jellegű csizmáról vélemények?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire jók. Több helyen láttam most ilyen jellegű csizmákat elég jó áron, és nagyon gondolkozok rajta.
21/L
2011. szept. 18. 18:18
1/11 anonim válasza:
Igaz nekem nincs, tehát véleményt csak kinézetről tudok mondani, de nekem csak a boka változat tetszik.
Amit tudok, hogy a lábad nem fog benne fázni.
2/11 anonim válasza:
kinézetre túl bumszlinak találom női viselethez.
3/11 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten rondák, ráadásul iszonyat hamar kopik a sarka. Még az eredeti Ugg sem bír ki egy télnél többet.
4/11 anonim válasza:
Nekem volt tavaly télen, nagyon jó meleg, de könnyen átázik, lehetetlen benne normálisan menni, könnyen kopik a sarka.
5/11 anonim válasza:
nekem is van,én nagzon szeretem. nekem kb 3 éve megvan de nem kopott el a sarka, pedig nem eredeti :). Az biztos h nem fog fázni benne a labad, nekem az a fura, h 1 számmal mindig kisebb kell mint a lábam
6/11 anonim válasza:
én tavaly vettem ilyet és imádtam hordani, alig várom már ,hogy ismét olyan idő legyen, hogy hordhassam :)
8/11 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy valakinek nem tetszik (nekem mondjuk nagyon) de az biztos, hogy nem fog fázni benne a lábad. Én tavaly is ilyet hordtam, már megvettem az ideit is múlt héten (C&A, 2600 Ft). SZÁRAZ, nagyon hideg időben a lehető legjobb, ami csak a lábadon lehet.
9/11 anonim válasza:
Ronda, max. itthonra házicipőnek.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden válaszolónak. Én is a C&A-ban vettem 2600FTért bőven megéri.
Az hogy így egymagában a csizma valakinek nem tetszik, az egy dolog, ha valakihez illik, és normálisan STÍLUSOSAN öltözködik, szerintem nagyon jó darab.
2011. szept. 19. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!