Mit vegyek a tornadressz alá?
Nálunk ez még kötelező, de nem nagyon izgat. Régen nem vette alá melltartót mivel még nem volt akkora a mellem. De most elég sokat nőtt a mellem és kell dresszt viseljek, sima egyszerű melltartót veszek alá de idegesít a pántja miatt. Milyet lenne érdemes alá venni? Meg milyen bugyit ajánlotok hogy ne lógjon ki? Sajnos eléggé idegesítő, régen megjátszottam azt hogy nem vettem alá bugyit de akkor mindig be vágott és elég ciki és kellemetlen volt :S. Első sorban szertornázóktól kérdezem, mert ugye nekik sosem látszik ki a bugyijuk és nem is vág be nekik. Valami praktikát javasolnátok rá?
14/L
Nemtom ,de én nem szoktam alá venni fehérneműt,és mi van ha bevág vagy félrecsúszik megigazítod és kész.A mellem nekem is nagy de még belefér a dresszbe.Volt már hogy ugrálásnál kijött de mindig megigazítom.
14l
Én is megjártam ezt a dolgot, én sporttopot próbáltam ki először, az se volt rossz megoldás, de mint előttem is írták a megoldás a nyakig felérő..garbós stílusú dressz lett.
Bugyi téma, mikor 1-3.ig általánosig vettem még alá, aztán már zavart egy kicsit, hogy kilóg és inkább nem vettem alá. Én is ettől féltem, hogy majd bevág, de nem vágott, meg nem is azt figyelte senki.
Mostanra már kicsit megnőttem és hát talán egy nagyon kicsit bevág, de ahhoz nagyon közelről kell nézni :) meg csak bizonyos mozdulatok után és csak 1 pillanat megigazítani.
Így nem izgattam magam emiatt különösebben az a lényeg hogy lépés betét legyen benne azt pont erre találták ki.
Menzesz esetén vettem fel tangát, hogy ha baj történne akkor ne a drága dressz legyen már foltos, de megmondom őszintén, bizonyos mozdulatoknál nem olyan jó dolog és kényelmetlen volt. Egyszerű iskolai tornánál persze elmegy, megteszi, nem kell szemérmeskedni.
Nekünk az tornatanárnőnk azt mondta egy lány a torna órán is legyen lány...ne járjon férfi holmikban (célzás a póló nadrág kombinációra)
RSG-s L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!