Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek az LMFAO...

Mi a véleményetek az LMFAO öltözködéséről? Főleg lányok válasza érdekel

Figyelt kérdés
Írjatok kort és nemet is
2011. szept. 14. 13:36
1 2
 11/14 anonim válasza:

én is ngyon szívesen hordanám. de ennek kevés az esélye h itt lehet kapni. van egy hivatalos honlap ezekkel a cucokkal és lehetis rendelni. de ugye itt nem pár ezer forintról van szó.. az a híres "redfoo szemüveg" több mint 2ezer forint.. a party rockos szemüveg pedig már 8.. és így mennek fel az árak szépen. ha szeretnél egy party rockos cipellőt pengethetsz 25000ret.. :///

jöv héten lesz nálunk egy LMFAO hangulatú disco az egyik suliban és inkább csak egy olcsó party szemüveget veszünk (fluor -.-") és már party hangulat lesz. :DDDD

15/l

2011. szept. 23. 18:52
 12/14 anonim válasza:
nekem bejön....sztem tök fasza...de ez embertől függ, mert szerintem nem áll ez mindenkinek jól... és hát errefele hülyének nézik azt az embert, akinek egyéni a stílusa :)
2011. nov. 19. 18:56
 13/14 anonim válasza:

extrém és COOL!!! naon tetszik :))) nem az amibe az összes sztár jár :) az ilyenektol nem olyan unalmas a világ ;)))

L/12

2011. nov. 24. 15:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 14/L megint :))

Nem tudom eldönteni, hogy irrónikusan mondtad-e, amit mondtál :) Megvan a saját stílusom, és leszarom, hogy kinek tetszik, én akkoris olyan ruhában fogok járni, aminek akarok (mármint értitek, azért nem kishableányjelmezbe :DD) és nem fogom lecserélni a Nickelbacket, 30 seconds to marsot, green dayt és társaikat valami édes, fülbemászó popzenére senki kedvéért :)

Bocsi az off-ért, a véleményemet már elmondtam feljebb ugyebár :)

2011. nov. 24. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!