Harisnya "divat"? Másnak is szemet szúr ilyesmi?
Most hogy beköszöntött az ősz, megint előkerültek a harisnyák, térdfixek. És azt tapasztalom, h a legtöbb csaj(kb a 17-30közti korosztályra gondolok), még mindig olyanokat bakizik, hogy az már fáj.. Azon már meg sem lepődöm, h szandálhoz is vesznek harisnyát, vagy körömcipőhöz, de tegnap láttam egy csajszit, aki ilyen sarufélében volt egy leggingsel, ami a bokájáig ért, alatta pedig egy bokafix úgy, h a gumirozása kajak kilátszott, nem húzta rá a legingget...xD xD xD Amúgy egy tip-top kis cicababának tűnt.. Nem értem én az ilyet, h nem tűnik fel nekik, vagy "utálom a harisnyát" címszó alatt igazábol lesz@rja, csak azért vesz fel mert muszály?? Könyörgöm, ha nem tudja hordani jó, h utálni fogja...:S
Amúgy még kedvenc harisnyás bakijaim: ha a harisnya/térdfix orrerősítése kilóg pl a balerina vagy magassarkú orrából ; meg a falatka p#csagatya alól kilátszik a harisnya megvastagított derékrésze...xD Most hirtelen ez a kettő a favorit, de bizti tudnék még ilyeneket írni.. Esetleg, ha nektek is van valami hasonló sztoritok írjátok le, h röhöghessek egy jót..:)
Én tegnapelőtt egy 40 körüli nőt láttam, icipici kosztümszoknyában, a szoknya alja alatt kb. két centivel kilógott a combfixének a szegélye....de nem egyforma volt, azaz nem volt rendesen rögzítve, itt-ott alacsonyabban volt a combján. Szerintem szimplán nem nézte meg a tükörben mielőtt elindult, hogy ahhoz a combfixhez felveheti az ilyen rövid szoknyát.
Divat: Magyarországon kettős értelmű az öltözködési kultúra. Azt bánom, hogy mindenki árgus szemmel figyeli a másikat hogy húú milyen hülyén öltözködik, de annak örülök hogy nem aggat mindenki minden szirszart magára, a láncos kertitörpétől kezdve a hupilila hintalóig. Amikor New Yorkban voltam, ott igaz, hogy bármit fel lehetett venni, mert a kuty sem fikázta, de ennek a hátulütője az volt, hogy némelyek úgy néztek ki mint a bazári majmok, a jóízlés totálisan feláldozódott az "öltözködési szabadság" oltárn. Azaz jó, mert felvehetsz bármit nem szólnak meg, de rossz, mert senki nem figyelmeztet ha egy diliházból frissen megszököttre kezdesz hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!