Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Harisnya "divat"? Másnak is...

Harisnyababee kérdése:

Harisnya "divat"? Másnak is szemet szúr ilyesmi?

Figyelt kérdés

Most hogy beköszöntött az ősz, megint előkerültek a harisnyák, térdfixek. És azt tapasztalom, h a legtöbb csaj(kb a 17-30közti korosztályra gondolok), még mindig olyanokat bakizik, hogy az már fáj.. Azon már meg sem lepődöm, h szandálhoz is vesznek harisnyát, vagy körömcipőhöz, de tegnap láttam egy csajszit, aki ilyen sarufélében volt egy leggingsel, ami a bokájáig ért, alatta pedig egy bokafix úgy, h a gumirozása kajak kilátszott, nem húzta rá a legingget...xD xD xD Amúgy egy tip-top kis cicababának tűnt.. Nem értem én az ilyet, h nem tűnik fel nekik, vagy "utálom a harisnyát" címszó alatt igazábol lesz@rja, csak azért vesz fel mert muszály?? Könyörgöm, ha nem tudja hordani jó, h utálni fogja...:S

Amúgy még kedvenc harisnyás bakijaim: ha a harisnya/térdfix orrerősítése kilóg pl a balerina vagy magassarkú orrából ; meg a falatka p#csagatya alól kilátszik a harisnya megvastagított derékrésze...xD Most hirtelen ez a kettő a favorit, de bizti tudnék még ilyeneket írni.. Esetleg, ha nektek is van valami hasonló sztoritok írjátok le, h röhöghessek egy jót..:)

2011. szept. 10. 06:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én tegnapelőtt egy 40 körüli nőt láttam, icipici kosztümszoknyában, a szoknya alja alatt kb. két centivel kilógott a combfixének a szegélye....de nem egyforma volt, azaz nem volt rendesen rögzítve, itt-ott alacsonyabban volt a combján. Szerintem szimplán nem nézte meg a tükörben mielőtt elindult, hogy ahhoz a combfixhez felveheti az ilyen rövid szoknyát.

Divat: Magyarországon kettős értelmű az öltözködési kultúra. Azt bánom, hogy mindenki árgus szemmel figyeli a másikat hogy húú milyen hülyén öltözködik, de annak örülök hogy nem aggat mindenki minden szirszart magára, a láncos kertitörpétől kezdve a hupilila hintalóig. Amikor New Yorkban voltam, ott igaz, hogy bármit fel lehetett venni, mert a kuty sem fikázta, de ennek a hátulütője az volt, hogy némelyek úgy néztek ki mint a bazári majmok, a jóízlés totálisan feláldozódott az "öltözködési szabadság" oltárn. Azaz jó, mert felvehetsz bármit nem szólnak meg, de rossz, mert senki nem figyelmeztet ha egy diliházból frissen megszököttre kezdesz hasonlítani.

2011. szept. 13. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!