Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát "ajánlotok"?

Milyen ruhát "ajánlotok"?

Figyelt kérdés

Nos, most lesz a szülinapom és egy ideje kinőttem a régi színházi ruhám. (asszem 4 éve vettük... :D) Most fogunk majd egy újat venni és örülnék ötleteknek, rövidebb ruhát akarok, kb. térdig érőt és valami fiatalosabbat, kicsit szexit, de azért a jó ízlés határain belül. :D Ja és linket legyetek szívesek! :)

Alakom kb. a 2 és 3 csaj közt van.

[link]

2011. szept. 8. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Milyen az a színházi ruha?
2011. szept. 8. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

itt nézelődj esetleg.

Elég nehéz bármit mondani úgy, hogy csak a testalkatod tudni. Hajad? Színe? Hossza? Milyen színben érzed jól magad? Arany vagy ezüst az ékszer?

2011. szept. 8. 17:59
 3/8 A kérdező kommentje:

A színházi ruha, bár ma már járnak farmerbe is, nekem egy kis koktél v. estélyi ruhát takar. Bár sajnos már jócskán hülyének néznek miatta...

A hajam barna, középhosszú és ezüst ékszerek.

2011. szept. 9. 16:02
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ha vásárolni mész, akkor menj be vmi szinpatikus butikba, és ott kérdd azu eladó segitségét :D
2011. szept. 10. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,milyen árkategóriában keresgélsz,de az Art'z Modell-ben nagyon szép ruhák szoktak lenni.
2011. szept. 10. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

itt egy pár:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

nekem ezek nagyon tetszenek remélem neked is:)

2011. szept. 10. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
45%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:14

Ezek szülinapra?:O Minek ennyire kiöltözni egy szülinapi bulira?:O

2011. szept. 10. 21:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Max. 20e, de általában itt annyiért is vannak, úgy se netről rendelek vagy hasonló, csak 1-2 ötletet várok. :)

Milyen szülinapi buli?? SZÍNHÁZ! :D

2011. szept. 10. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!