Ilyen alakhoz milyen ruhát ajánlotok? (kép)
Figyelt kérdés
Szeretnék rövid egyberészes ruhát, vagy miniszoknyát felvenni, de félek hogy nem lehetne az alakom miatt. [link] köszi előre is a válaszokat.2011. máj. 12. 19:47
1/22 anonim válasza:
Nem vagy kövér, de szerintem nagyon rosszul állna a miniszoknya/miniruha. Sajnos ahhoz, tökéletes alak kell. Sportolj, edz, erősíts és akkor előbb utóbb nyugodtan felveheted.
2/22 A kérdező kommentje:
köszi
2011. máj. 12. 19:51
3/22 anonim válasza:
szerintem az jó hogy cicanadrág és térd fölé érő póló fent lehet kivágott is..de szerintem erre csak a fogyás a megoldás, sokkal jobban érzed majd magad tőle.
amúgy lili, nem te vagy az?
4/22 anonim válasza:
Ja és ruhának nyugodtan felvehetsz feszülős farmert is, picit hosszított felsővel, vagy akármit. Csak a minik nem állnának jól szerintem.
(Első voltam)
5/22 A kérdező kommentje:
nem, nem lili vagyok. de köszi a válaszokat:D
2011. máj. 12. 19:53
6/22 anonim válasza:
Majd miután lefogytál,mert szerintem nagyon nem előnyös,főleg a miniszoknya.
7/22 anonim válasza:
8/22 A kérdező kommentje:
a középső szokna nagyon tetszik! lehet hogy megpróbálom majd, köszi!
2011. máj. 12. 19:59
9/22 anonim válasza:
Szerintem meg hülyeség, amit az előző írt... Az igaz, hogy ez még tényleg nem a kövér kategória, de hogy a miniruhák csak vékonyaknak jók, ugyanmár... Szerintem egy husisabb lány egy hosszú ruhában sem fog jobban mutatni, de egy miniben is lehet szexi, ha jól választ.
Egy ilyen fazon szerintem jól állna:
De itt biztos találsz olyat, ami slankít és tetszik is! :)
10/22 A kérdező kommentje:
szoknya**
2011. máj. 12. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!