Ray-Ban napszemüveg olcsón?
Hellosztok azt kérdezném meg töletek hol tudnék olcsón Ray-Ban nap szemüveget venni? (fiú)
nagyon megtetszett ez a nap szemüveg de iszonyatosan drága.. kinaiba még nem mentem le hogy van e ott de jobb szeretnék rendelni eggyet magamnak
számomra nagyon fontos lenne amig ezdivat és amig lehet venni
marhajólnézki és biztos vagyok benne hogy sokáig divat lessz :)
Ha kínai utánzatot hordassz, az szánalmas és valszeg nem is véd túlzottan az UV-től.
Nincs pénz, nincs Ray-Ban. Ez van.
tényleg nekem olyan mind1 hogy milyen a márkája csak legyen olyan mint a ray ban wayfarer félék és fekete:D
ja és lehehessen rendelni
áhh ebbe a szemes cuccba van valami :S
de ajj most mond azt hogy 28-30 ezer nem sok egy szemüvegért : ( nincs 15 ezerér legalább? vagy 6-7 ezerér?
Szia! Valóban nem olcsók a Ray-Ban-ek, de ennek oka a lencsében rejlik, mivel nagyon ellenállóak, szemben a többivel. Illetve nem mindegy az UV szűrő képesség sem, egy gagyit nem vennék fel csak a divat kedvért és utána meg járhatok a szemészetre...
Most a un. Wayfarer a divat, erről itt olvashatsz:
Legolcsóbban eredetit interneten tudsz venni pl. itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!