Idétlen dolog úgy szemüveget hordani, hogy nincs rá szükségetek?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy pár szemüvegkeret, szerintem igazán "öltöztet", de a szemem jó... Ciki, ha észerveszik, hogy csak sima üveg van benne?2009. ápr. 20. 15:59
11/11 anonim válasza:
uccso: Hát remélem igazad van, mert tényleg szörnyen érzem magam amikor elmegyünk szemüveget venni. Pont holnap megyek érte..kb 2hete teljesen magamalatt vagyok emiatt.
Egyszer tettek nekem egy olyan kijelentést, hogy már amennyi szemüveget vettek nekem abból már 100ágyam lenne(most nincs ágyam..a kanapén alszok). És mióta ezt mondták azóta még jobban bántani szokott ha újat kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!