Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Idétlen dolog úgy szemüveget...

Idétlen dolog úgy szemüveget hordani, hogy nincs rá szükségetek?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy pár szemüvegkeret, szerintem igazán "öltöztet", de a szemem jó... Ciki, ha észerveszik, hogy csak sima üveg van benne?
2009. ápr. 20. 15:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
nem hiszem, hogy bárki is ezt nézné, ha meg azt látja, kit érdekel? de ha jó a szemed sztem felesleges ezért keret, de te tudod :D
2009. ápr. 20. 16:03
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
idétlen
2009. ápr. 20. 16:08
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Ha ilyesmire szánod el magad, akkor mindenképpen vegyél magadnak egy szemtornás könyvet. Ugyanis ha szemüvegkeretet hordasz állandóan, akkor a szemedet is beleszorítod a keretbe, olyan mint amikor a lovaknak szemellenzőt tesznek fel, és néhány hónap alatt ténylegesen elromlik a szemed, ha nem tornáztatod minden egyes nap. Egyik barátnőmnek -0,5ös volt a szeme, nem kellett volna egész nap hordani a szemüveget csak órán, de ő mindig hordta, és -3,5re leromlott a szeme pedig az orvos adott neki szemtornás tanácsokat de ő nem csinálta! Szóval csak óvatosan...
2009. ápr. 20. 16:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Kislány koromban hordtam szemüveget, aztán megjavult a szemem, de annyira beleszerettem, hogy még egy évig hordtam sima üveggel. Nem vette észre senki, hogy az az üveg már nem az az üveg. :) És nem romlott el újra a szemem, de azért mindenképp hasznos a szemtorna!
2009. ápr. 20. 16:32
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Az idétlen választ is.

Nem hiszem, hogy emmiatt nekikezdenék szemtornázni...annyira nem fontos. Marad a napszemüveg :)))

2009. ápr. 20. 16:36
 6/11 anonim ***** válasza:
38%

huu te nem vagy normális!!(már bocsi)

én aztán biztos nem hordanék szemüveget ha jó lenne a szemem

2009. ápr. 20. 16:46
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
azért nem semmi, hogy a nyakunkon a gazdasági válság, és egyesek azon gondolkodnak, hogy hordjanak e szemüveget, úgy, hogy tökéletes a szemük:) Szerintem is hordj inkább napszemüveget.
2009. ápr. 20. 17:53
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
csak azt tudnám hogy a szemüveg hordás hogy függ össze a világválsággal, no mind1...
2009. ápr. 20. 19:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Sztem ne hord, nekem jó volt a szemem, legalábbis nekem nem volt különbség, a szemüvegbe fájt is a fejem, és mos tott tartok, hogy -5-ös a szemem:S Rettenetes, fürdőbe se járok emiatt, mert ha leveszem neki megyek mindennek(ezért egyszer akkora pofont kaptam egy öregasszonytól még 10en egy néhány évesen, hogy azóta nem járok), zavar ha ráesik az eső, ha mázgás lesz, ha bepárásodik, ha nyomja a fejem, egyszóval nyűg az egyész.

Sztem inkább örül neki hogy neked jó a szemed, és nem kell midennap sz@arakodni a szemüveg tisztításával(és én esetembe lencse ki-be rakásával, tisztításával, noh és még a vásárlást nem is említettem..) Nekem az kész kudarc, sajnálom a szüleimet, hogy ilyen selejt gyerekük lett, és hogy félévente kell új szemüveget venniük nekem,m ert egyfolytába romlik..:(

2009. ápr. 20. 20:05
 10/11 A kérdező kommentje:

Ja, válság van? Akkor megyek haza, s sírok álló nap! Illetve nem eszem, nem ruházkodok, nem is közlekedek többé...

Az utolsónak: Selejtes? Hidd el, a szüleid nem így gondolják! Én a vak gyerekemre is tudnék miért büszke lenni!

2009. ápr. 21. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!