Idétlen dolog úgy szemüveget hordani, hogy nincs rá szükségetek?
Köszönöm.
Az idétlen választ is.
Nem hiszem, hogy emmiatt nekikezdenék szemtornázni...annyira nem fontos. Marad a napszemüveg :)))
huu te nem vagy normális!!(már bocsi)
én aztán biztos nem hordanék szemüveget ha jó lenne a szemem
Sztem ne hord, nekem jó volt a szemem, legalábbis nekem nem volt különbség, a szemüvegbe fájt is a fejem, és mos tott tartok, hogy -5-ös a szemem:S Rettenetes, fürdőbe se járok emiatt, mert ha leveszem neki megyek mindennek(ezért egyszer akkora pofont kaptam egy öregasszonytól még 10en egy néhány évesen, hogy azóta nem járok), zavar ha ráesik az eső, ha mázgás lesz, ha bepárásodik, ha nyomja a fejem, egyszóval nyűg az egyész.
Sztem inkább örül neki hogy neked jó a szemed, és nem kell midennap sz@arakodni a szemüveg tisztításával(és én esetembe lencse ki-be rakásával, tisztításával, noh és még a vásárlást nem is említettem..) Nekem az kész kudarc, sajnálom a szüleimet, hogy ilyen selejt gyerekük lett, és hogy félévente kell új szemüveget venniük nekem,m ert egyfolytába romlik..:(
Ja, válság van? Akkor megyek haza, s sírok álló nap! Illetve nem eszem, nem ruházkodok, nem is közlekedek többé...
Az utolsónak: Selejtes? Hidd el, a szüleid nem így gondolják! Én a vak gyerekemre is tudnék miért büszke lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!