Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen árakkal dolgoznak a...

Milyen árakkal dolgoznak a varrónők kb-re?

Figyelt kérdés

Lenne 10 gatyóm felvarrni, 1 felsőm cippzárcsere, 2 felsőm felhajtani.

Igazából én tudok varrni, s azon gondolkodom, hogy vegyek-e egy olcsóbb használt varrógépet most vagy varrassam meg, és késöbb vegyek egy jobb gépet?

Sajna a konfekciómérettől 4-5 cm-rel vagyok alacsonyabb. :(

2008. márc. 9. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen eltérő lehet és az is számít hogy hol, mert egy kis községben pl olcsóbb mint egy nagyvárosban. Nekem jó a helyzetem mert anyumnak van egy ősrégi gépe és ő megcsinálja nekem, mert minden gatya hosszú rám :) Szerintem nézz körbe és kérdezd meg a varrónőket, hogy mennyiért vállalnák. Aztán döntsd el hogy mi érné meg jobban, venni egy gépet vagy megvarratni.
2008. márc. 9. 17:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A nadrág felhajtása 500-1200ft-ig változik az anyag függvényében,ettől csak felfelé térnek el az árak,ami már varrónőtől függ.Egy cipzár cseréje minimum 1000ft,+ a cipzár.Ez megint nagyon anyagfüggő,nem mindegy hogy egy vékony ballon,vagy egy többrétegű dzsekiről van szó.A varrógépről annyit:ha eldöntötted hogy veszel,csak jót vegyél és ne olcsót.Itt nagyon áll az a közmondás hogy olcsó húsnak ....Az olcsó gépek gyengék,egy felhajtás dupla-dupla anyagát már nem képesek átvarrni.Nagyon sok bosszúságot tud okozni,pláne annak aki nem is tud varrni gépen.
2008. márc. 16. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!