Mit kell mondani a márkás ruhaim árára?
Figyelt kérdés
Nike bőrtáska, nike cipő, okostelefon, nem olcsó ruhákban járok. Az osztályban nem igazán járnak ilyenekben. Kerdezgetik hogy mennyi volt és szegyenlem mondani, hogy ez 10000, 13000. Mit kell ilyenkor mondani? Ezek nem anyu meg apu penztarcajabol vannak hanem dolgoztam értünk. Kemény napszámos melóval.2011. szept. 3. 10:26
1/7 anonim válasza:
hátha kérdezik az árát, nyugodtan mondd meg :D
ha meg el lesznek ájulva akkor meg az ő bajuk xd ők kérdezték :D
2/7 anonim válasza:
Hát mond meg az árát és hogy te dolgoztál meg érte..Szóval nem mondhatják h "jajj a kis elkényesztetett":DD
3/7 anonim válasza:
de ha nem kérdezik, nem feltétlen kell mondani:D...de ha mégis akkor is szerényen mondd, nekem is vannak drága holmijaim..megmondom az árát, és úgyanúgy elmondom h a newyorkerből 290 ft ez a felsőm:D
4/7 anonim válasza:
Ha megdolgoztál értük, akkor miért szégyenled?? Amúgy szerintem mindenki tudja, hogy kb mennyibe kerülnek ezek a cuccok, nem fognak kiakadni.
5/7 anonim válasza:
Ha nem szeretném elárulni, én azt szokom mondani, hogy kaptam, vagy, hogy már régebben vettem és nem emlékszem rá.
6/7 anonim válasza:
Mond azt, hogy a nyári keresetemből vettem vagy azt, hogy Mennyi volt az ára? - Napi nyolc óra kemény meló.
Aztán ha még mindig kérdezősködnek, akkor mond meg nyugodtan, hogy mennyi volt. De előbb világosítsd fel őket, hogy magad kerested rá a pénzt.
Vagy mond az, hogy már nem emlékszem rá.
Vagy azt, hogy turiban vettem, de ennek is van hátul ütője, mert akkor azt gondolják, hogy nem telik jobbra, csak más levetett gönceire.(persze nagy turis lévén engem ez nem érdekelne, de a suliban a haverok/barátok/osztálytársak mások, a ti korosztályotoknál még fontos a presztizs.
7/7 anonim válasza:
Nem illik ilyet kérdezni - ha Téged zavar ez a kérdés, éreztesd ezt és majd leszoknak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!