12/32 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! :D Merre lehet ilyet venni?
14/32 anonim válasza:
Én eddig is szinte mindig bakancsban nyomultam, csak azok igazi acélbetétesek voltak. De ez a nőies is nagyon bejön, és be is szerzek majd egyet. :D
15/32 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!:D Egy kínaiban néztem,3.500 Ft.
2011. aug. 31. 20:39
16/32 anonim válasza:
tegnap pont ilyet próbáltam egy barnásabb árnyalatban és fogadni mernék, h ugyanabban a Jászberényi üzletben, mint te.:) nekem is tetszik, de hozzám valahogy nem illet. de azért még fontolgatom:D
17/32 anonim válasza:
18:42-es vagyok. Jászberény?! Az itt van egy köpésre, anuymék ott dolgoznak. Én tarnaörsi vagyok, ismered ezt a falut? :P
18/32 anonim válasza:
21:42-es vagyok, nem tudom biztosan, h a kérdező berényi, csak tippeltem. ezt a helységnevet és személy szerint nem sokszor hallottam, de talán nem is olyan idegen.
19/32 anonim válasza:
nem az esetem, egyahangú, nem is tudom milyen színű, szóval egyáltalán nem tettszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!