Szerintetek jó lesz így évnyitóra?
Figyelt kérdés
Ilyen felső, csak fehérben , és az alján nincsenek ilyen "fodrok": [link]
Sima fekete csőfarmer( nem látni hogy farmer)
Ezüst színű topánka, ja és a felsőre, a derekamra rá rakok egy -a cipővel egy színű, vastag övet.
2011. aug. 30. 18:51
1/11 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs különösebb szabály arra hogy mibe kell menni, tehát nem a suli szabja meg, de kiváncsi vagyok hogy mit gondoltok.
2011. aug. 30. 18:53
2/11 anonim válasza:
Kicsit egyszerű. Szóval nekem fekete szoknya, ing, a suli nyakkendője, kitűző. De amúgy szerintem elmegy.
3/11 A kérdező kommentje:
A felső nem pont ilyen. Olyasmi hogy a mell részénél ilyen "húzott" az anyaga tehát függőlegesen :D Az övön meg vannak ilyen csillogó kövecskék.
2011. aug. 30. 19:01
4/11 anonim válasza:
sztem egyáltalán nm illik évnyitóra ilyet felvenni:S
egyáltalán nm vagyok régimódi,de ezt a felsőt tartogasd egyszerű hétköznapra,nm hiszem el h nincs egy normális fehér inged.
18/L
5/11 A kérdező kommentje:
Van de az nagyon csúnya :) Addig meg már nem tudok venni , mert holnap nem leszek itthon , csütörtökön meg már évnyitó.
2011. aug. 30. 19:17
6/11 anonim válasza:
nem jó,de mint mondtad nincs más. Akkor meg??
7/11 anonim válasza:
Nincsen blúzod se? Akkor eddig mibe szoktál menni ünnepségekre?
8/11 anonim válasza:
19:25 vagyok
Bocsi, most láttam, hogy van, de ronda. Hát ha nagyon nincs másod, akkor menjél ebbe, de ünnepségre nem illik szerintem ilyenbe megjelenni. Szerezz majd be valami csinos blúzt.
9/11 A kérdező kommentje:
Az a blúzom ami normálisan néz ki , azt kinőttem. Meg van ez a másik amire mondtam hogy ronda. Hülye szabása van. Vagy 200 kilósnak nézek ki benne. Még sima fehér feszülős ujjatlan pólóm van, de az meg unalmas. Egyébként nem lenne teljesen meztelen a vállam mert felvennék egy fekete bolerót. Az ilyen: [link]
2011. aug. 30. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!