Szép ez a cipő? (kérdésem rövid válaszod hosszú)
és hordhat egy ilyet egy 13/L?
link: [link] de nekeem nagyoon tecciiik!megőrülök totálisan beleszerettem..meg pont most szeretnék "áttérni"a nőiesebb öltözködésre..
Szrtm ez öregasszonyos...Ugyan mit akarsz te kis szaroska. De amugy nkm ez jobban tetszik:
Imádom, hogy itt egyesek milyen disztingváltak :D
A cipő nem rossz, de nem való még egy ilyen lánynak. Majd később. Jelenleg én is a balerinát ajánlanám, abból is sok szép van :)
Attól, hogy van egy kettő ember aki úgy gondolja, hogy hordhatsz magassarkút ennyi évesen még nem lesz a tömeg.
Hidd el, hogy felesleges még ezzel strapálnod a lábadat.
Törpesarkúak is vannak, azok szerintem jobbak, mint egy magassarkúban tipegni.
13 évesen meg nem fogsz kinézni nőiesnek, hiába akarsz annak látszódni. Én is tudod mit csináltam ennyi évesen? Kirúzsoztam a számat, meg felvettem anya magassarkúját és így visszagondolva nagyon idétlenül néztem ki vele. Mert egyszerűen hiába vettem fel, de sütött le rólam az, hogy még gyerek vagyok és nem nő.Persze otthon vettem fel, utcán nem voltam benne, de akkor is csak azért vettem fel mert szépnek gondoltam meg én is csak nőiesedni akartam.
A nőiesség belülről fakad. 13 évesen ezt még úgy sem fogod megérteni, majd később már igen. Inkább 16 éves korodtól lenne már ideális. Akkor talán már fogsz fejlődni annyit, hogy megértsd azt amit mi írunk neked itt most.
Ja és azt gondoltam még 13-4 évesen,hogy hű de érett vagyok. Ahhoz képest most mennyit változtam 18éves koromra- csak röhögök a régi énemen, hogy azt gondoltam milyen érett vagyok:D.
"hogy azt gondoltam milyen érett vagyok:D."
kiegészítve:+ Pedig amúgy nem voltam az:).
1. ez marha ronda (bocsi) és egyszerű
2. ilyet ne vegyél fel 13 évesen, esetleg telitalpút...
ez szerintem széép, meg én is elfogadnék egy ilyet, de ha már megveszed, ne napiszinten hordd :)) No meg csak akkor, ha tutibiztos, hogy tudsz benne járni... amúgy igen, inkább 1-2 év múlva kezdj el ilyet gyakrabban hordani, egy kicsit laposabb/alacsonyabb sarkút hordj egyelőre.
Kortársad vagyok ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!