Mivel vehetnék fel egy hasonló piros csizmát?
Figyelt kérdés
Nincs se piros kabátom, se piros táskám. Tudnátok segíteni, hogy mégis mivel vegyem fel, hogy passzoljon a szerelésemhez?
2011. aug. 27. 21:16
2/5 anonim válasza:
Szerintem csini, ha csak fekete-fehér ruha van rajtad, plusz még 1 valami pici piros (pl. hajpánt, öv, sál, de min. körömlakk legyen piros)
3/5 anonim válasza:
Sötét kékkel, citromsárgával lilával, a color-bocking az őszi téli szezonban is hódítani fog. Egyébként nagy piros fülbevaló, de nekem például a szemüvegem piros, így nem kell semmit hozzávennem ha pirosat veszek fel:-)
4/5 anonim válasza:
Fekete kabát, piros sál, piros köröm,piros hajpánt..Meg ilyenek :) Tetszik.
5/5 anonim válasza:
Ez szerintem fekete, szürke, sötétkék nadrág vagy felső illik és, h még jobban klappoljon vörös rúzs, de ha nem szereted vagy nem engedik meg ( mint nekem ) akkor ahogy fent láthatod hajpánt, csatt, masni, öv. Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!