14 éves csajok milyen színű harisnyákat szoktatok suliba felvenni?

"aminek a hátsófelén barna foltok vannak"
Gyárilag vagy...?

ti most hülyéskedtek? mi a probléma ezen a kérdésen??
Válaszom:lilát, tetstszínűt, feketét nadrág alá télre hogy ne fázzak.amúgy szoknyát meg nem hordok.

Nem nagyon szeretem a harisnyát, így kényelemből sosem húzok pl. ha hideg van (nadrág alá). De elegáns ruhához, szoknyához imádom a fekete nylonharisnyát. Amikor meg már csizmába járok akkor szoknyához szoktam. Régebben ugyanúgy fekete harisnyát, viszont már van egy sima pamut (fekete :)) cicanadrágom így inkább azt hordom a fekete harisnya helyett, mert nekem kényelmesebb. (Ezt azért írtam, mert ha az alja a csizmában van, akkor ugye nem látszik, hogy a bokámnál vége és nem harisnya.)
Na a lényeg, hogy nem vagyok egy nagy harisnyás, kivéve ami ebből most jól kiderült, a feketével. :)

Hát én, ha télen nagy ritkán felveszek télen szoknyát, akkor
valami szolid szürke vagy fekete alapon valami kis elegánsan mintásat szoktam :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!