Mit csináljak a melltartómmal? Nőtt a mellem vagy mi? Mintha összement volna..
szval van 3melltartóm,egy normál és 2ami csak pici szivacs és merevítő néküli.Az egyik ilyet nem nagyon hordom,mert már csúnya.Viszont a másik kettőben mostanában nem érzem jól magam...olyan mintha összement volna a mosásban,pedig kézzel mossuk mindig...most 75/B-s van.De nem tudom milyet próbáljak a boltban,mert alapból az egész kényelmetlenné vált.
Szerintetek milyet próbáljak?
ja és 14/L vagyok.
előre is köszi a válaszokat.
Lol....nekem 70B és én is hordok. Lehet h azért, mert szeretné, h kicsit nagyobbnak tűnjön? Vagy esetleg nem szeretné, h egy kisebb fuvallatnál mindenki a mellbimbóját lássa??...
Nem véletlen van kisebb méretű melltartó is...
Amúgy a kérdésre válaszolva, fehérnemű üzletben segítenek. Ha nem vagy szégyellős, még az eladó meg is nézi rajtad h jó-e a méret:)
igazából nem ilyen válaszokat vártam de mind1
egyébként minek szoktak a lányok/nők melltartót hordani??Talán mert van mit beletenni és én is ezért hordok...egyébként meg kicsit gáz ha nem veszek melltartót és egész nap a átlátszik a mellem a pólón át,hát kösz de nem kell nekem ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!