Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnák kapni ilyen gyűrűt...

Hol tudnák kapni ilyen gyűrűt csak férfiban?

Figyelt kérdés
van egy sorozat az a neve hogy nana nem rossz van egy gyűrűje amit most láttam és kéne de férfiban és másmilyenben olyan a gyűrű hogy kihajthato boxer igy nézz ki: [link]
2011. aug. 25. 08:39
 1/7 anonim válasza:
Ez egy Vivienne Westwood gyűrű, ilyen design-nal lehet csak kapni. Én is a Nana-ból ismerem (bár nekem az öngyújtós nyaklánc jobban tetszik), tudtommal ebből nincsen "férfi". Viszont én is szeretnék egyet - de akárhogy kerestem, ebay-en találtam eddig legjobb árakon és ahogy tudom, itthon nem is lehet beszerezni (vagy csak rossz minőségű másolatot..)
2011. aug. 25. 09:00
 2/7 A kérdező kommentje:
aha.kössz hogy válaszoltál ugy látszik marad a nanás :-(
2011. aug. 25. 09:31
 3/7 A kérdező kommentje:
ja igen figyu érdekel még az öngyujtos nyaklánc mert tudom hol tudsz venni olyat.
2011. aug. 25. 18:49
 4/7 anonim válasza:
érdeklne :) találtam neten, de az is ugye ebay még minden.. :/ milyen árban és merre? (:
2011. aug. 25. 23:27
 5/7 A kérdező kommentje:
a bolt neve sakurazaka az ára 5000 forint.a bolt IX. kerület Erkel utca 6-ban találhato itt a link hogy milyen: [link]
2011. aug. 26. 23:46
 6/7 A kérdező kommentje:
remélem segitettem :)
2011. aug. 26. 23:47
 7/7 anonim válasza:
Nagyon köszönöm! Írtam nekik e-mailt, mivel nem vagyok Pest-környéki, hogy így is megoldható-e valahogyan, remélem összejön. (: Köszönöm szépen (:
2011. aug. 26. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!