Furcsa, hogy nem hordok gyűrűt?
Úristn! de hülye kérdés...már bocs! A gyűrű öregít, nem is kell h hordj! Én se nagyon szoktam, de hogyha nagyon akarsz akkor csinálj magadnak! azok mindig nyerők!!! :)
13/L
"A gyűrű öregít..." Ezt az okosságot honnan vetted?!
Egyébként, azt hordasz, amit szeretnél. Ilyenekből ne csinálj problémát!
Már h öregítene a gyűrű?? :D Ez jó... itt mindig megnevettetnek. :P Na jó, persze tudsz olyat választani, ami öreges, de hidd el, senki nem fogja megállapítani a korodat abból, h ránéz a kezedre. Max látja, hogy milyen kis feszes még a bőröd.. Na mindegy, nem ez a lényeg.
Gáznak egyáltalán nem gáz. Hordj gyűrűt, ha találsz egy szépet, ami ízléses és jól is áll, nem zavar.
Én pl. csak azért nem hordok, mert idegesít, hogy ott van a kezemen. :)
Nem ciki és egyáltalán nem furcsa. Valaki szereti, valaki nem:) Én speciál imádom birizgálni ha unatkozom és hiányérzetem van ha nincs rajtam.
Én ehhez hasonlót hordok: /ezüst, de nem brill kő van benne/
/csak nehogy azt gondolják, hogy már mennyasszony vagyok/:D
L/19
Én az első komi vagyok!
Azt h öregít xD azt arra értettem, h szerintem a fiatalok nem nagyon hordanak gyűrűket... vagyis a legtöbb
Valaki küldött két képet két gyűrűről..
na, az elsőre én azt mondanám, hogy szerintem túl felnőttes, mert ezüst és olyan mintha ellennél jegyezve de nagyon szép és h egy 12-15 éves lány még sztem ne hordjon ilyet!
A második gyűrű meg nagyon giccs és az meg aztán tényleg nagyon öregít... :$
Meglátszik, hogy 13éves vagy...
Mi az, hogy egy olyan köves gyűrűt ne hordjon? Már a gyűrű viselet is korhatárhoz van szabva?
igaz, csak 13 vagyok.... ezért gondolhatom h egy ezüst gyűrű a velem egyidőseknek még sok....
mint a 9 éveseknek a szempillaspirál...!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!