Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a csizmáról?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 24. 21:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
dehogy ér annyit. 1900 forintért vettem ugyanilyet kínaiban. és még annyit sem ér, mert melegben meleg, hidegben meg hideg, magyarán semmilyen időben nem jó hordani. a vékony talp miatt meg extra kényelmetlen.
2011. aug. 25. 00:10
 12/14 anonim ***** válasza:
A cipő nagyon szép nekem barnában tetszik. Az meg szánalom hogy mindenhol az megy hogy vki kiírja hogy mennyi az ára mondanak egy tök általános jó árat erre vki mindig avval jön hogy a kínaiban olcsóbb. Oké lehet hogy olcsóbb de szarabb minőségű is és tudom hogy nagyjából minden termék kínai de azért van különbség köztük szóval szerintem megéri és ha szeretnéd vedd meg mert szerintem gyönyörű.
2011. aug. 25. 00:15
 13/14 A kérdező kommentje:

Kínai cipőt nem veszek mert 1-2 hónapon belül szétjött az összes onnan vásárolt cipőm. Anyának is volt egy onnan tavaly és 2 kemény hét után levált a talpa! Ez előtti csizmámnak is ilyen vékony volt a talpa, csak velúr volt és beázott :/ (Deichmann - 7999Ft) Soha nem fáztam fel benne, mert télen mindig vastag zoknit és harisnyát hordok.

Ez bolt ahol ezt a csizmát lehet venni, még soha nem hagyott cserben ruha téren, a minősége nagyon jó, bár még csizmám nem volt innen.

2011. aug. 25. 08:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Barnában 5-8 cm-es sarokkal tetszene.
2011. aug. 25. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!