1/12 anonim válasza:
Nem is kabátnak mondanám, egy vastag pulcsinak nézem. Nem biztos, hogy hordanám, nem az én stílusom. Nem vagyok ilyen sportos.
Attól függ... ha illik hozzád, hordd!
2/12 anonim válasza:
még valami: miért van zárójelben a "e" betű?
3/12 anonim válasza:
amerikaiakon tökéletes. habár ott lehet, hogy túl megszokott. itthon.. én elég furcsának tartanám. de ha tényleg divatba jön, akkor úgyis minden második embernek ilyene lesz..
4/12 anonim válasza:
nekem nem tetszik.
tényleg miért van zárójelben az "e" betű?
5/12 A kérdező kommentje:
még múltkor így tettem fel egy kérdést, és akkor nem engedte, hogy kitegyem. De lehet másik szó volt nem emlékszem rá. :$
2011. aug. 24. 16:07
6/12 anonim válasza:
Nekem tetszik, sokszor hordok ilyet sportos öltözékhez,de tényleg inkább pulcsira hasonlít.
7/12 anonim válasza:
ez a takkoba van:) én is kinéztem már,vacillálok még rajta h meg e vegyem. :S
8/12 anonim válasza:
sztem ez egy sport felső :D én meg olyat nem hordok ^^
9/12 anonim válasza:
Imádom!! :D Hol lehet ilyet kapni? :D
10/12 A kérdező kommentje:
takko :)
én is gondolkozok mg rajta. :D
2011. aug. 24. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!