20 év körüli vékony lánynak ciki az egyrészes?
Ilyenem van: [link]
A strandon a korombeliek közül csak én voltam egyrészesben. Mindenki bikinit hord, a nagyon duci lányok is.
Páran furcsán néztek rám, ennyire gáz az egyrészes?
Nekem nagyon tetszik nekem is van. Szerintem csak ezért néztek meg, mert irigyek, mert te nem olyan vagy mint ők.
23/N
Utolsó, ez nem önnyugtatás.
Amúgy mondd már meg, mi lenne furcsa egy fürdőruhában? Nem megszokott, az lehet, de ne úgy beszélj, mintha azt mondtuk volna, hogy kabátban akarunk strandolni...
Hát nem fogok egyesével végigkérdezgetni mindenkit, hogy miért néz rám :D
Valaki azért néz, mert tetszik neki a fürdőruha (vagy más), valaki azért, mert nem tetszik, a harmadik meg azért, mert pont benne vagyok a látószögében. Ennyi.
Miért kell arra gondolni, hogy azért néznek, mert "MÁS"?
Te kérdezted, miért néztek furán rád. Komolyan, nem értem a mai fiatalok miért nem képesek normálisan beszélni, arra sem emlékszenek ők mit mondanak, fogalmuk sincs miről van szó, egyáltalán semmit nem tartanak észben, csak ösztönből kommunikálnak. Két dolog létezik nektek: támadás és ajnározás, aki nem dícsér az biztos támad.
Ha nem lettél volna MÁS, akkor nem néztek volna furán. Miért nézne bárki furán arra, aki ugyan úgy néz ki, mint bárki más?
Azóta már egy csomó lányon láttam ilyen fürdőruhát, meg tankinit is, úgyhogy most már én is bátrabban fogom hordani. :)
Utolsó, látom nagyon ráérsz. :) Amúgy te kezdtél támadni, nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!