Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 45 évesen miniben? Nem nevetsé...

45 évesen miniben? Nem nevetséges?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
De! Nagyon is...
2009. ápr. 16. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Miért lenne nevetséges? Ha jól áll rajtad, akkor miért nem? az egy dolog, hogy 45 éves vagy attol még nagyon vonzzo lehetsz. 29/f
2009. ápr. 16. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg nem kortól függ, hanem hogy karban tartod-e magad.
2009. ápr. 16. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

A mini nem nevetséges, a stílustalanság a gáz. De ez meg kortól független, a húsz évesek is nevetségessé tudják tenni magukat.:)

Ha jól áll, hordd csak, gondolom nem a feneked aljáig ér.

2009. ápr. 16. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha az illetőnek jó alakja van, igényes, ad magára, akkor nem gáz. Ha nincs jó alakja akkor 20 évesen is gáz. Persze azért ne az extra minit, de combközépig nyugodtan érhet. Nem látok benne kivetnevalót. 30/N
2009. ápr. 16. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Anyukám is 45 körüli, de én nem engedném el miniben sehová... de szerintem ha jól áll egy nőn akkor hordja, akár 50 évesen is :) Persze csak akkor, ha tényleg jól áll neki és jó alakja van dekoratív... egyébként lehet csinosan öltözni máshogy is szoknya nélkül.
2009. ápr. 16. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem nevetséges, hanem közönséges és stílustalan. Anyum nagyon jó formában van 52 évesen, hordjuk egymás nadrágját, cipőjét, de a szoknyáimat nem veszi fel!!!! Röhejes, és közönséges lenne, egy ügyvédnőhöz egy tangavillantós szoknya.Vállassz egy kicsivel térd fölé érő szoknyát, de minit ne.
2009. ápr. 17. 08:00
 8/9 anonim válasza:
100%
Sok 45 éves jobban néz ki mint a mai leszakadt agyon éjszakázott 25 évesek akiknek mindene kint van de pont nem kéne.A mini nem korhoz va kötve hanem alakhoz.Valaki 18 évesen se teheti meg valaki 45 évesen is.Persze nem azt mondom hogy 80 évesen is lehet minit hordani de a 45 még bele fér,és remélem nekem is lesz 45 évesen olyan alakom hogy minit vehessek fel,persze csak izlésesen.
2009. ápr. 17. 10:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Főleg azoknak örültem, amelyek semmi kivetnivalót nem találnak abban, ha szolidan, ízlésesen ugyan, de mégis miniben "feszít" egy 45 éves nő.

Én leginkább nadrágban járok, ezért rágódtam azon, hogy mit csináljak a régi, azonban ma is hordható (köztük mini) szoknyáimmal. Amúgy karban tartom magam! Szóval nem selejteztem ki a legjobb darabokat:)

2009. ápr. 17. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!