Hol találhatok ilyen kabátot?
Figyelt kérdés
Számomra ez álomkabát, de még sehol nem találkoztam vele.
Nekem ez az "S" kicsi, varratni viszont bonyolult lenne. Láttatok már ilyet valahol???
köszi
2011. aug. 23. 20:52
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Talán írj vaterán annak,aki árulja,mert azt írta távoli országból rendeli,lehet tudna nagyobb méretben is szerezni :) De ez csak egy kis tipp,szerintem egy próbát megér.
3/7 A kérdező kommentje:
Linkelő: köszönöm, ezek is szépek, de mégsem ugyanaz. :)
Kérdeztem már az eladót, ez az utolsó darab. :(
2011. aug. 23. 21:08
4/7 anonim válasza:
És mi a márkája, ki tervezte? Erre is érdemes rákérdezni.
5/7 anonim válasza:
nekem is ez az álomkabátom,és a skálában nemrég láttam ilyet feketében,meg vajszínűben! (ilyen színben sajnos még nem láttam,de én megnézném a helyedben a H&M-et,és a C&A-t,mert ott szoktak lenni) :)
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem feketében is remek lenne!!
Nyíregyháza van hozzám legközelebb, de én még az üzletekben nem láttam kabátokat, itt még a nyári leárazás tart...
Skála itt is van, ha az mindenhol ugyanaz.. Te mennyiért láttad? C&A is van itt, H&M meg most fog nyílni a plázában, remélem valahol rátalálok. :)
2011. aug. 24. 08:54
7/7 anonim válasza:
szerintem is rohadtjó :) bár nem tudnám mihez felvenni.. mert deszkás cipőhöz kicsit cink XD 'kicsit' :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!