Hol lesz érdemes majd csizmát vennem?
Figyelt kérdés
14 vagyok és nem tudom milyen csizmát válasszak. Tudom nincs itt még az ideje de mindig hamar elviszik a méretemből. Kínai csizmát nem hordhatok mert kisebesedik a lábam ezért tavaly Deichmanba vettük ezt:
De megbántam minden
egyes lépésemet. Elején beleszerettem majd idő után zavart,hogy eláll a szára és csak lábmelegítővel lehet hordani. Majd megbántam a sarkát is mert egyszer úgy meghúztam a lábam,meg biciklizés közben le is kopott az alja. És útálom a hegyes cipőket mert fáj benne a lábam. Szóval akármennyire tetszik,mert még most is tetszik,nem szeretném hordani,ahogy most néztem deichman katalógusát eléggé lehangolt a csizmaválaszték...
Hol lesz érdemes majd csizmát vennem?
2011. aug. 23. 16:28
2/3 anonim válasza:
ha minden féle képpen márkásat akarsz akkor nézz szét a Deichmanba.tudom h ez előbb írtad meg minden de mivan ha egyszer lesz ott 1 csizma ami télleg jó? sose tudni ; ))
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. aug. 23. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!