Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lesz érdemes majd csizmát...

Hol lesz érdemes majd csizmát vennem?

Figyelt kérdés

14 vagyok és nem tudom milyen csizmát válasszak. Tudom nincs itt még az ideje de mindig hamar elviszik a méretemből. Kínai csizmát nem hordhatok mert kisebesedik a lábam ezért tavaly Deichmanba vettük ezt:

[link]

De megbántam minden

egyes lépésemet. Elején beleszerettem majd idő után zavart,hogy eláll a szára és csak lábmelegítővel lehet hordani. Majd megbántam a sarkát is mert egyszer úgy meghúztam a lábam,meg biciklizés közben le is kopott az alja. És útálom a hegyes cipőket mert fáj benne a lábam. Szóval akármennyire tetszik,mert még most is tetszik,nem szeretném hordani,ahogy most néztem deichman katalógusát eléggé lehangolt a csizmaválaszték...

Hol lesz érdemes majd csizmát vennem?

2011. aug. 23. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Humanic
2011. aug. 23. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:
ha minden féle képpen márkásat akarsz akkor nézz szét a Deichmanba.tudom h ez előbb írtad meg minden de mivan ha egyszer lesz ott 1 csizma ami télleg jó? sose tudni ; ))
2011. aug. 23. 17:03
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. aug. 23. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!