Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretnék változtatni a...

Szeretnék változtatni a stílusomon sulikezdésre, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Úgy értem, én most leginkább mostani divatot követem, de kicsit unom, hogy ugyanolyan vagyok, mint a többiek, és kipróbálnék egy teljesen más stílust, de nincs ötletem, hogy mik vannak még... Nagyon megköszönném, ha ajánlanátok valamit,és linkelnétek is!

14L

2011. aug. 23. 15:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem toleráns mindenki a környezetemben :) de egy normális lelkületű ember el tudja viselni, hogy nem szereti mindenki, és olykor kap egy-egy megjegyzést, de cserébe önmaga lehet
2011. aug. 23. 16:18
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, írtam mailt!!
2011. aug. 23. 16:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

csak úgy mellékelve: ez a kislányok stílusa, szerintem 1 vagy max. 2 éven belül nagyon meg fogod unni, és megint rájönni, hogy ez így nem volt valami jó. (én is voltam így)

ezzel persze nem akadályozni akarlak, csak mondom...

2011. aug. 23. 16:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Magyarok hülyék, annyira nins fogalmuk az igazi divatról! nézd meg a linket, ez az igai gyönyör a nőiesség, sok szinű és tökéletes:

FELVILÁGOSITÁS: [link]

2013. szept. 12. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!