Szeretnék változtatni a stílusomon sulikezdésre, mit ajánlotok?
Úgy értem, én most leginkább mostani divatot követem, de kicsit unom, hogy ugyanolyan vagyok, mint a többiek, és kipróbálnék egy teljesen más stílust, de nincs ötletem, hogy mik vannak még... Nagyon megköszönném, ha ajánlanátok valamit,és linkelnétek is!
14L
járj olyan cuccokba amik virítanak. az elég feltűnő is.
szoknyákba járj.
pl. legyél olyan mint Domokos Fanni.
: )
Az ilyeneket szokták a suliban elsőként a hátuk mögött kicikizni, akik pózerkednek, mert sajnos ez észrevehető ám, hogy nem saját stílusod van hanem csak úgy szedtél egyet magadnak a netről vagy egy idegentől.
Jótanács: amikor vásárolni mész, felpróbálgatsz több cuccot, amiben jól érzed magad, az a TE stílusod! Nem az, amit valaki idegen leír neked hogy na most ilyen legyél.
Köszönöm a válaszokat!
1., nekem nem igazán tetszik Domokos Fanni, nem ilyesmire gondoltam...
Ezeket a tanácsokat megfogadva, én azt hiszem, hogy nekem a japán ruhák jönnek be (persze, nem mind, van ami azért durva) ebben viszont sajnos az a szomorú, hogy nem tudom, hol lehet ilyesmit kapni, és úgy amúgy sem tudok sokat a dologról, csak azt, hogy tetszenek:)
Ha EBBEN tudtok segíteni, azt is megköszönöm!:)
Legyél gyaru!Mint ezek a lányok: [link] Oldalt az első képre kattintva megtalálod a bejegyzést. Ha segítség kell a stílussal kapcsolatban, írj az emailcímemre: alexaszekeres@citromail.hu :)
14/L
Előző vagyok: Egyébként ez egy japán stílus, ha írsz emailt, tudok segíteni, hogy hol lehet hasonló ruhákat beszerezni.:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!