Segítség nadrág ügyben?!
Figyelt kérdés
Múlthéten voltam Nyíregyházán piacon, és aki volt ott biztos tudja hogy van ott egy hatalmas nadrágos sátor és ott voltam és kiválasztottam egy csodálatos barna farmeros(de nem vagyok benne teljesen biztos de nem textil és nem pamut az tuti, olyan farmeros) gyűrt anyagú nem koptatott, világosított, sötétített semmi, olyan világosabb drapp színű volt, és pont egy mondom EGY ml-lel a kezem közül vette el egy nőci(még szép hogy az volt az utolsó) :@ :@ :@....és ha valaki esetleg sejti milyenre gondolok akkor nem tud egy olyan boltot ahol van ilyen képet sajnos nem tok másolni egy kicsit mintha ilyen bő is lett volna de nem biztos mármint nem olyan lötyögő török stílusú csak éppen hogy. képet sajnos nme tok másolni mert sehol nem találok ilyet, :(. de ha valaki tudna segíteni az egy életre lekötelezne!!! :)2011. aug. 22. 18:26
1/1 anonim válasza:
H&M-ben láttam ilyesmit. Szerintem ha kínaiban meg ilyen helyeken keresel, akkor csak találsz valamelyikben hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!