Miért ilyen drágák a goth ruhák/kiegészítők?
Figyelt kérdés
nagyon tetszik ez a stílus de olyan iszonyatos drága..pl 1 ruha van vagy 10-15ezer forint + kiegészítőkről még nem is beszéltem.. =/2011. aug. 18. 22:56
11/15 anonim válasza:
Az egyik amit az előző írt,a másik meg,hogy legalább termelődik belőle valami haszon is..
Egyébként ha guberálsz egy jót,pénz nélkül is felöltözködhetsz.
12/15 anonim válasza:
aya-channel együtt eláshatjátok magatokat. ez nem így megy...
amúgy nekem van ilyen ismerősöm, k.urvajól öltözik a csaj meg minden és ő turiból szerzi a ruhákat. kb. elmegy 1500 ft-tal és vesz 3 olyan fűzőt hogy beszarás
13/15 anonim válasza:
Első vagyok 23:34-es, ezt akartam mondani, azzal hogy erre specializálódott boltok vannak... megtehetik, hogy drágán árulják, mert aki meg akarja venni, az úgyis megveszi..
14/15 anonim válasza:
Én úgy két éve rendeltem egy olyan fűzős ruhát, hogy besz*rás, és "csak" 7000 Ft volt kiszállítással. Olcsóbbat nem igen kapsz, és ez valami álomszép. Egyébként én is a szubkultúra képviselője vagyok, mégis különféle butikokból, szerencsére alapozva gyűjtöm be a ruhákat. Például nem olyan régen a plázában sétáltam (ritka alkalmak egyike, akkor is Alexandra könyvesboltba tartva), és 2000 Ft-ért olyan szép fekete csipke miniruhát vettem (buggyos ujjú, a mániám), hogy az hihetetlen. Tényleg szerencse kérdése.
15/15 anonim válasza:
Van egy cég, amelyik elsősorban nem goth cuccokkal foglalkozik (hanem fűzők, különleges ékszerek, csatos remy haj), de szinte mindent be tudnak szerezni és nem drágák (a goth és dark boltokhoz képest sokkal olcsóbbak). Ha érdekel, a nymphaelegance@gmail.comra írj nekik.
Amúgy igaza volt az előttem szólóknak, a turiban lehet a legjobban vásárolni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!