Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kérnék ötleteket polyvore-hoz?

Kérnék ötleteket polyvore-hoz?

Figyelt kérdés

bármilyen 5let..majd ha kész belinkelem..eddig a legnehezebb dolgoz az elegáns sponge bob -os volt..de egész jó lett...lécci adj valami 5letet...akár stílus..egy ruci..szín..minta..bolt neve..márka...

Köszi!!:)

2011. aug. 18. 22:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

igen..én is ezen gondolkoztam..ki is írtam egy ilyen kérdést..de mindenki szerint csak 18 as karikás helyre lehetne felvenni..:// pedig úgy elmennék ebbe bulizni..*.*

jó..igaz h.13 (és 3/4!!!) vagyok.. de az mellékes :D xd

2011. aug. 19. 00:58
 12/16 anonim ***** válasza:
szia. szeretném, ha csinálnál egy vagányabb punk csaj stílusút. ne olyat ami lógós fülbevalós, vagy magassarkús, hanem vagányabbat :)! ha lehet fekete-piros-szürke színekben :) köszi.
2011. aug. 24. 00:11
 13/16 anonim ***** válasza:
hello kittys, minden csupa rózsaszíín :D
2011. aug. 24. 08:41
 14/16 A kérdező kommentje:

a hello kitty-s : [link]

a punk-os :

[link]

remélem tetszik :)

2011. aug. 25. 18:00
 15/16 anonim ***** válasza:
ha kell még, akkor dezskásat lánynak köszi :D
2011. szept. 8. 19:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj be több Group-ba és ott mindegyiknél vannak versenyek (Contest) megadott témákban :) Aztán ha még nyersz is akkor kapsz egy kis ismerettséget is :P:)
2011. dec. 4. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!