Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » VESZPRÉMIEK! A Háda turkálóbba...

VESZPRÉMIEK! A Háda turkálóbba vannak jó rövid gatyák? (többi lenn)

Figyelt kérdés
És melyik turkáló a jobb? A darabos vagy a kilós? A 3 közül (Budapest u. 6, Cserhát u., Virág Benedek u.) melyik a legjobb?
2011. aug. 18. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Bocsi az off-ért, de ez engem is érdekel. :)

Esetleg tudsz valami más, jó turkálót Veszprémben, ahol 20 éveseknek való ruha is van?

2011. aug. 18. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:
a budapest úti jó :)
2011. aug. 18. 12:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Háda turkálón kívül más turit nem ismerek Veszprémbe. De szerintem vannak 20 évesnek való cuccok is :)

Második válaszoló: köszi :)

2011. aug. 18. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

22 éves vagyok, és szinte csak turiból öltözködök.Imádom, függő vagyok :D És vannak a mi korosztályunknak való ruhák... sőt szerintem szinte csak nekünk van.

A három Hádát ha sorba kell raknom, akkor:

1. Virág Benedek utcai

2. Hotelnél lévő

3. kilós

A kilósban is ki lehet fogni jó cuccokat, csak ott többet kell keresgélni, de én egy nagyon jó koktélruhát vettem kb 1000 Ft-ért, ami a darabárasban duplája lett volna. Vannak rövidgatyák is(a Virág Benedek utcaiban van a legtöbb), és most, hogy 50 %-os leárazás van én 700 Ft-ért vettem egy farmer sortot.

A félemeleten nyílt nem rég egy új turi ott is nagyon jó cuccok vannak, és a Canyonnál a sarkon van egy kisebb, a Pink, az is nagyon jó. A másik nagy kedvencem, pedig a piacnál lévő kilóáras, ahol hétfőn és csütörtökön van bálabontás, ezeken a napokon 1550 Ft/kiló , kedden és pénteken 1050 Ft/kiló, szerdán és szombaton csak 650 Ft/kiló. Itt viszont az agyon használt ruháktól a legmárkásabb cuccokig minden van, csak meg kell keresni őket :) Ha szerencséd van 1500 Ft-ból már ruhatárat is cserélhetsz.

Sikeres turizást :)

2011. aug. 18. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!