Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van Bp-en olyan használtruha...

Van Bp-en olyan használtruha üzelt ahol Gucci, Cavalli, Louis Vuitton, D&G ruhákat és kiegészítőket árulnak olcsón?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 10:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
és egyébként honnan vetted hogy lány vagyok?
2011. aug. 19. 09:19
 12/18 anonim ***** válasza:
LV, Gucci... inkább csajos....
2011. aug. 19. 09:54
 13/18 A kérdező kommentje:

akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok pasis:D

kössz a válaszokat, okosabb nem lettem, de leglaább elment a munkaidőből 10 perc.

2011. aug. 19. 09:56
 14/18 anonim ***** válasza:

[link]

Van egy ilyenem alig használtam, ha érdekel eladó. Mennyit szánnál rá? Budapesten át tudom adni ha Pesti vagy.

2011. aug. 19. 10:27
 15/18 A kérdező kommentje:
kedves vagy, de van lv táskám, amitn azt korábban írtam is, ruhárka pályázok:)
2011. aug. 19. 10:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát ha Kamu dolce polót veszel az elég röhelyes lesz... mivel a D&G ruháira legtöbbször rásincs irva a márka név csak a cimkében...
2012. jan. 10. 00:13
 17/18 Cucciolo válasza:

Kérdező én is kérdezhetek egyet?

Miert fontos neked hogy ilyen márkáju ruhákban járkálj?

föleg ami 1000-2000 forintos nem gondolod h nevetséges leszel benne?

Ha elfogadsz egy jo tanácsot olcson kisebb márkáju ruhákbol is jol fellehet öltözni, és aki elöttem hozzaszolt teljesen igaza van ezek a márkák nem irják ki magukra 20cm.es betükkel a nevüket maximum 1cm es amit nem is latsz illetve a cimke!

2012. jún. 9. 18:16
 18/18 A kérdező kommentje:

Ki a töcs mondta hogy undorító cigányos Gucci feliratos pólót akarok? :D ne nevettessétek már ki magatokat.

Ezt a kérdést régebben írtam ki, azóta több olyan üzletet is találtam (turit) ahol van elejtve márkásabb darabok vagy koppintások. . azóta már vettem több pólót is, eléggé igényes vagyok ,tehát gondolhatod hogy nem veszek egy olyat ami gáz, vagy égő. Például a körúton a Fashion Marketben is vannak ilyenek. Vagy a Hádában iy olykor-olykor.És ami a vicc hogy 300 ft-ért vettem Cavalli pólót. Igaz hogy nem valószínű hogy eredeti, de nagyon szép strasszos, igazi kincs. Szóval ennyit erről.

2012. jún. 14. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!