Van Bp-en olyan használtruha üzelt ahol Gucci, Cavalli, Louis Vuitton, D&G ruhákat és kiegészítőket árulnak olcsón?
akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok pasis:D
kössz a válaszokat, okosabb nem lettem, de leglaább elment a munkaidőből 10 perc.
Van egy ilyenem alig használtam, ha érdekel eladó. Mennyit szánnál rá? Budapesten át tudom adni ha Pesti vagy.
Kérdező én is kérdezhetek egyet?
Miert fontos neked hogy ilyen márkáju ruhákban járkálj?
föleg ami 1000-2000 forintos nem gondolod h nevetséges leszel benne?
Ha elfogadsz egy jo tanácsot olcson kisebb márkáju ruhákbol is jol fellehet öltözni, és aki elöttem hozzaszolt teljesen igaza van ezek a márkák nem irják ki magukra 20cm.es betükkel a nevüket maximum 1cm es amit nem is latsz illetve a cimke!
Ki a töcs mondta hogy undorító cigányos Gucci feliratos pólót akarok? :D ne nevettessétek már ki magatokat.
Ezt a kérdést régebben írtam ki, azóta több olyan üzletet is találtam (turit) ahol van elejtve márkásabb darabok vagy koppintások. . azóta már vettem több pólót is, eléggé igényes vagyok ,tehát gondolhatod hogy nem veszek egy olyat ami gáz, vagy égő. Például a körúton a Fashion Marketben is vannak ilyenek. Vagy a Hádában iy olykor-olykor.És ami a vicc hogy 300 ft-ért vettem Cavalli pólót. Igaz hogy nem valószínű hogy eredeti, de nagyon szép strasszos, igazi kincs. Szóval ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!