Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyuka létemre felvehettek...

Anyuka létemre felvehettek egy kicsit mélyeben kivágott felsőket?

Figyelt kérdés
Vagy azért nem illik már ?
2011. aug. 17. 15:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
csúnya nézés nőtől - irigység. ezt nőként mondom :)))))
2011. aug. 17. 15:43
 12/21 anonim ***** válasza:
Irigykedtek! Nyugodtan,sőt! 26 évesen ne aggódj ezen! Majd ha már az 50 elkerülted akkor azért inkább csak visszafogottan.
2011. aug. 17. 15:45
 13/21 anonim ***** válasza:
Felvehetsz nyugodtan, ha feszes, odaillő melleid vannak.
2011. aug. 17. 15:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez nem azon múlik, hogy anyuka vagy-e, vagy hány éves, hanem hogy hogy nézel ki. Ha a szembejövő nők nagyon rondán néztek, akkor szerintem jól áll. :-)))
2011. aug. 17. 16:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem bátran vedd fel!:)

Én 23 éves anyuka vagyok és My77 ruhákat hordok, ami köztudottan nem a szolidságáról híres. De felveszem mert tetszik ès marha jól áll.

Nem kell feltétlenül zsàkba bújni, mert született egy picid :)

2011. aug. 17. 16:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Persze, mert egy csomó nő ha anyuka lesz, akkor az anyaságra hivatkozva elhanyagolja magát, és egyáltalán nem igyekszik csinosnak lenni... Tuti, hogy irigyek voltak, hogy te szülés után is megteheted, hogy úgy öltözöl fel, ahogy jól esik, mert jól nézel ki (ha jól nézel ki, de feltételezem, hogy igen :D).
2011. aug. 17. 16:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Legközelebb, ha így néznek rád, akkor mosolyogj, és az látsszon rajtad, hogy "igen, én megtehetem!". :D Na, akkor milyen csúnyán fognak rád nézni... :D Szerintem ez muris. :D
2011. aug. 17. 16:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval. Én 26 éves anyuka létemre felveszem a leggingnadrágot, a miniszoknyát, a rövid farmernadrágot, a forrónacit, a csőtopot...stb. Ezekben érzem jól magam, ezek állnak jól, nem vagyok narancsbőrös, 160 centi és 50 kilo vagyok, van aki irigyen néz rám, azok nem érdekelnek, de rengeteg dicséretet kapok, hogy milyen fiatalos és csinos vagyok, nem hagyom el magam.
2011. aug. 17. 16:52
 19/21 anonim ***** válasza:
ha jólállnak, jó alakod van hozzá nyugodtan vedd fel. ha az tetszik:) a csúnya pillantásokkal pedig ne foglalkozz. ezzel semmi probléma nincs:)
2011. aug. 17. 19:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenki válaszát! artanyosak vagytok azért most megnyugodtam!:):)és akkor ha már ennyien írtátok fel fogom venni amugy barátnőim azt szokták mondani ,hogy sokan örülnének ha 2 gyerekszülés után ilyen mellük meg alakuk lenne :) bár ez a ő véleményük:) , hogy egy idegen ezt, hogy látja azt nem tudom
2011. aug. 17. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!