Hogy lehe megoldani, hogy a hangszórk mélyeben szóljanak, mik kellenk hozzá?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 23:30
1/6 anonim válasza:
Áss egy lyukat a padlóra. Kell hozzá ásó és lapát.
2/6 anonim válasza:
Először is egy komoly hangszóró, aztán egy komoly erősítő.
És ha már erre nincs lehetőséged akkor kapcsold be a media playerben a mélykiemelést meg az alacsony hertzű 10 20 30 hullámokat huzkodd feljebb. De ha nem alkalmas a hangrendszered csak ropogni fog és szarul szól.
3/6 anonim válasza:
Mégis hogyan gondolod? Elsősorban egy jó mélysugárzó kell hozzá. Utána jel rá ami a 20-50Hz tartományban ad jelet.
4/6 anonim válasza:
23:38, nagyon lapos fos a válaszod, ennál jobbat nem tudsz,erőlködve sem?
6/6 anonim válasza:
helló! hát régen mikor elkezdem a "zenecuccoma" építgetni sokat törtem a fejem ezen és rengeteg dolgot kipróbáltam már,először is amit az előtőek irtak az igaz. szóval minél jobb hangszórókat használj persze amit a pénzed is megenged, valamint attól függ hogy milyen hangfalat szeretnél ha igazi mélyet akarsz akkor külön mélyládát érdemes építeni-használni de azt kizárólag suwooferrel, nem mélyközéppel vagy egyébbel, mert a subwooferek direk a mély hangokra vannak elkészítve. ha nem tudod milyen hangfalat építs keress gyári méreteket pl.: somogyi oldalán és a szerint rakd össze. ha csak pl.: 2 db 2 vagy 3 utast szeretnél mélyláda nélkül úgy is meglehet oldani de akkor a hangszóró minősége még fontosabb valamint a hangdoboz "szigetelése" pl: szivacs...hogy ne legyen "dobozhangja". viszont nem kell "erőmű" nagyságú erősítő ahhoz hogy egy zenefelszerelés jól szóljon.fontos a hangszóróknál-hangfalaknál az érzékenység amit db-ben(decibelben) adnak meg nem pedig a wattok a fontosak.ha lehet vegyél legalább 90 decibelnél magasabb érzékenységű hangfalat-hangszórót és így kissebb teljesítménnyel hajtva is sokkal nagyobbat fog szólni hidd el nekem!!!nekem pl van egy 600 w-os hangszóróm ami 89 decibeles névlegesen és összehasonlítottam a 300 w-os 100 decibeles hanszórómmal ugyan abban a ládában ugyan azzal az erősítővel és ugyan akkora hangerőn kb 2-szer nagyobbat-jobban szól!ha kell segítség még írj nyugodtan szívesen segítek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!