Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen cipohoz milyen nadrag/sz...

Ilyen cipohoz milyen nadrag/szoknya/ruha mutat jol?

Figyelt kérdés

A nadragon belul arra gondolok, hogy milyen tipusu legyen a szara, mennyire hosszu.

Igy nez ki a cipo: [link]

Van elkepzelesem, de nem akarok melleloni.

Nem igazan hordtam magassarkut az elmult evekben, bizonytalan vagyok emiatt.

2011. aug. 17. 13:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Koszonom az ujabb valaszokat!

69%-os valaszolom (azert a szazalekertek jelent valamit, nyilvan nem ez volt az elso valaszod, amiben tevedtel): ha ismerned az oxford stilusu cipoket, akkor tudnad, hogy a Mulberry cipoi is beletartoznak, de ez csak egy apro cikk a nagy egeszbol.

Te annyira ismered az oxford cipoket velemenyem szerint, hogy google-ban rakerestel, miutan megirtam a stilus nevet es belinkelted az elso neked tetszot.

Ezen nem vitatkozom veled tovabb, ertelmetlen, ugysem fogod belatni.

Masreszt: halkan sugom meg, hogy a kerdesemnek egy pici resze sem vonatkozott arra, hogy tetszik-e a cipo, vagy sem.

2011. aug. 17. 18:55
 12/14 Zsigulee válasza:
100%
Szerintem ehhez egy elegánsabb fekete nadrág illik,meg talán egy blúz/blézer.
2011. aug. 17. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is hasonló van és nem vagyok 60 éves. Igazából egy szép szövetnadrág ugyanolyan jó lehet hozzá mint egy élére vasalt trapéz, de egy ceruza szokyával is jól mutat. Az összképre kell figyelni, hogy visszafogott ugyankkor nőies iegyen.
2011. aug. 20. 00:49
 14/14 anonim válasza:
sztem ez a cipő egy elegáns estére,egy szolidabb randira,temetésre tökéletes,én fekete szoknyát ajánlok ami nem is rövid de nem is hossú.a csőnaci is tök jól megy hozzá
2012. jún. 3. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!