Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek télen is fel...

Szerintetek télen is fel lehet venni ilyesmi ruhákat?

Figyelt kérdés
Jó vastag harisnyával, magassarkú csizmával...
2011. aug. 16. 12:48
 1/9 A kérdező kommentje:

Ójaj, lemaradt a link:

[link]

2/9 anonim ***** válasza:
nincs link
 3/9 anonim ***** válasza:
bocsi, pont rosszkor írtam :D
2011. aug. 16. 12:49
 4/9 anonim ***** válasza:
igen,én is gondoltam arra,hogy jó lenne egy ilyen fazonú ruha,mert télen nem nagyon lehet csinosan öltözködni:)
2011. aug. 16. 12:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Felveheted de már most mondom,hogy mínusz fokokban befog fagyni a valagad.Ugyanis ezek a ruhák nagyon szépek,csinosak,de nem téli anyagból vannak,hanem vékony nyári anyagból..

Annak meg semmi értelme,hogy aláveszel egy jó vastagharisnyát (már rontja is sz összhatást) ráveszel egy pulóvert,vagy kardigánt..

Ha viszont találsz olyan ruhát ami így néz ki,de téliesített akkor azt nyugodtan hordhatod..

2011. aug. 16. 12:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Az egyetemen jól be szoktak fűteni, téli hónapokban is pólóban szoktunk bent rohangálni.

Amúgy úgy gondolnám, hogy ilyen ruha, rá egy combig érő gombolós kardigán, rá pedig a térdig érő szövetkabi.

Ja és smima nááájlonharisnya, rá pedig egy vastagabb, kicsit bélelt nááájlonharisnya. Így egyáltalán nem vastagítja a lábamat, de meleg.

Legalábbis remélem... :)

Amúgy szerintetek ilyen ruhákat ki lehet fogni turikban is?

2011. aug. 16. 12:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szép csizmával, harisnyával, vastag bugyival!! meg hosszabb fazonú szövetkabáttal nagyon is csinos és nem hiszem,hogy megfagynál. Persze enyhébb időkre gondoltam. Azért a nagyon minuszokban inkább mellőzd. Nálunk nagyon rossz minőségű ruhákat árulnak turkálóban(városokban kilóra adják az ilyeneket,de itt mindennek más ára van és nem kevés..) itt nem kapni ilyen fazonú ruhákat.
2011. aug. 16. 13:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Kint persze ráveszel mindent, akkor nem látszik semmi, de igen, ha bemész akkor nagyon jó csinos leszel. Szerintem simán fel lehet venni, végülis amíg rendesen alá és fölé öltözöl, addig mindegy, mi van rajtad. Viszont két nejlon helyett én javasolnék inkább egy normálisabb vastag, levegősebb anyagot (a levegő az egyik legjobb hőszigetelő) harisnyának.
2011. aug. 16. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon csinos tud lenni és megfelelő is, ha téliesíted egy kicsit a kiegészítőkkel :)
2011. aug. 17. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!