Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem gáz a ZARA-ba csak egy...

Nem gáz a ZARA-ba csak egy parfümért bemenni?

Figyelt kérdés
Múltkor vettem egy nadrágot, és volt a pénztárnál egy tök jó illat, és csak 2000 forint. De akkor nem volt nálam pluszban annyi. Gáz lenne csak azért bemenni? Hogy bemenni és egyből pénztárhoz, és csak egy olyat venni? :D
2011. aug. 15. 19:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én pont így jártam a múltkor :D Vettem ott 1-2 cuccot, a parfümöt megszagoltam a pénztárnál, de nem vettem meg. Aztán félóra nézelődés után úgy döntöttem, hogy visszamegyek megvenni :d Ez az Arénában volt, ott kicsit távolabb volt egy állvány ahol csak parfümök voltak én onnan vettem el:D

nem néztek hülyének szval ne aggódj :)

2011. aug. 15. 20:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

esetleg csinálj úgy,mintha kicsit nézelődnél :)

max 5-10 perc..esetleg fel is próbálhatsz valamit(ilyenkor olyat választok,ami egyáltalán nem tetszik,mert ha olyat próbálok fel,ami tetszik is..fáj érte a szívem:D) utána oda a pénztárhoz parfüm megszagol elvesz kifizet haza :)

mire jó 5-10 percet pocsékolni?..nagyon sok,nagyon nagyon sok helyről kinéztek már engem..pedig semmi extra nincs rajtam,nem vagyok rongyos..sőt néha még túl jól öltözött is :D

2011. aug. 16. 01:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
mért lenne gáz ha veszel valamit? azért van kirakva
2011. aug. 16. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!