Hova érdemes most bemenni? Hol vannak leárazások? Vagy hol olcsó egy két dolog?
Figyelt kérdés
Annyira örülök, hogy kisütött a nap, hogy kicsit jobb idő van, remélem most már így marad, és csak egyre jobb lesz. Szeretném meglepni magamat valamivel, de nem találok már sehol olcsó ruhákat. Pesti vagyok.2011. márc. 1. 19:09
1/14 anonim válasza:
Menj be egy plázába, és nézz körül. Néhány helyen még tartanak a leárazások.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem gondolod, hogyha olyan közel lenne bármelyik "pláza" is, akkor bemennék és körül néznék? Valószínűleg nem engedhetem meg magamnak, hogy csak úgy potyára elmenjek egy "plázáig" és ott nézelődjek. Annyira idegesítenek az ilyen emberek.
2011. márc. 1. 19:26
3/14 anonim válasza:
"Annyira idegesítenek az ilyen emberek."
1. És azt nekem honnan kéne tudnom, hogy te merrefelé laksz?
Gondolkodj már...
2. Pesti vagy és nem vagy képes elmenni egy plázáig, amikor Budapest tele van plázákkal? Mi bajod van neked?
4/14 A kérdező kommentje:
Ha eltudnék menni egy Plázáig, akkor nem tettem volna föl a kérdést, hanem elmennék és körül néztem volna.
2011. márc. 1. 19:44
5/14 A kérdező kommentje:
* Hanem elmennék, és körül néznék.
2011. márc. 1. 19:44
6/14 anonim válasza:
Akkor elmész a legközelebbi Tescoig, belehajolsz a jótékonysági ruhagyűjtő konténerbe, és pecázol. Az elég olcsó neked?
7/14 A kérdező kommentje:
Most tanulok járni, EZÉRT VAN A PROBLÉMA.
2011. márc. 1. 19:51
8/14 anonim válasza:
Úristen, hány éves vagy?
Előbb tanultál meg írni, mint járni?!
9/14 A kérdező kommentje:
Most tanulok ÚJRA járni.
2011. márc. 1. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!