Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hova érdemes most bemenni?...

Hova érdemes most bemenni? Hol vannak leárazások? Vagy hol olcsó egy két dolog?

Figyelt kérdés
Annyira örülök, hogy kisütött a nap, hogy kicsit jobb idő van, remélem most már így marad, és csak egyre jobb lesz. Szeretném meglepni magamat valamivel, de nem találok már sehol olcsó ruhákat. Pesti vagyok.
2011. márc. 1. 19:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát a nagy leárazásokból már csak kevés maradékok vannak sajnos.

De az Aréna Plázát javaslom, Bershka, Stradivarius, most nagyon olcsón lehet még a leárazott holmikat megvenni.

Pimkieben is van még akció, de a legtöbb leárazott holmi a tally weijlben van.

2011. márc. 1. 20:38
 12/14 anonim ***** válasza:
38%

miért ilyen barom itt mindenki? kérdésre már senki nem képes normálisan válaszolni, csak belekötni másokba. nem muszáj írni ha fogalmatok sincs a válaszról.

egyébként én a turkálókat javaslom, tele van új ruhákkal, olcsón megkapod akár a márkás cuccokat is. én szeretek turizni:D míg mások megvesznek a plázában egy darab ruhát, én abból a pénzből turiban veszek vagy ötöt:)

itt találsz címeket

[link]

2011. márc. 1. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

A kérdezőnek kellene feltenni normálisan a kérdést és akkor nem szólná le a válaszadókat.

Honnan tudják ők ,hogy ő hol lakik vagy ,hogy most tanul megint járni ?

Még egy távpontot sem adott ,hogy melyik kerület.

Ezért felesleges feltenni a kérdést,hogy utána le legyenek pontozva azok akik jó választ adnak és segíteni akartak!!!!!!!!!

2011. márc. 2. 03:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó előttinek írom, hogy amíg a hádában megveszel egy pólót 500-700 forintért addig bemész egy klimatizált, rendezettebb és hangulatosabb boltba, szépen felpróbálod sőt több méretből is próbálhatsz és ha megveszed szépen odabattyogsz a kasszához és normális szatyorba teszik a pólód másrészt a legtöbb helyen 2 hétig visszaviheted ha mégse nem jó. 1000-1500.- forintért kapsz jó pólót :) vörösmarty téri new yorkerben pedig egy csomó mindent le szoktak árazni 290.- forintra.
2011. márc. 2. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!