Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 90 napos diéta "túladagolás"?

90 napos diéta "túladagolás"?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem vn hozzátok, hogy gáz e ha a 90 napos diétám alatt nagyobb adagot eszem e mint ami elő van írva? Nem fél kilót, de mondjuk nem 20dkg-t, hanem 30-at? Sportolok is mellette, hogy enyhítsem a bűntudatom.
2011. aug. 15. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Rossz kategóriába írtad, de válaszolok, mielőtt átteszik. Nem baj, de a 90 napos hülyeség.
2011. aug. 15. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a gáz inkább, hogy 90 napost csinálod. Mondjuk engem nem zavar a te tested, úgy b4szod tönkre ahogy akarod.

Mért nem lehet normális sporttal + egészséges életmóddal helyreállítani a súlyodat?

2011. aug. 15. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Én fogytam a 90 napos diétával 12 kilót még évekkel ezelőtt, mindezt úgy, hogy sose néztem az adagot. Normál adag ebédet és vacsorát ettem minden nap, gyümölcsnapokon pedig annyi gyümölcsöt amennyit csak kívántam.
2011. aug. 15. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és hozzátenném, hogy semmit nem mozogtam mellette.
2011. aug. 15. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!