Mit mondanál, ha meglátnál az utcán talpig népviseletben?
Figyelt kérdés
13 rakott szoknya, hímzett ingvál, szalagos hajfonat, lakkos csizma... Mit mondanál???2011. aug. 12. 17:35
11/20 anonim válasza:
Nálunk is van aki otthon felöltözik néptáncos fellépésre készülve és úgy vonul végig az utcán, szóval az ő dolguk, meg ha csak úgy felvennék, mert olyan kedvük van, akkor sem csodálkoznék, meg röhögnék. Az biztos, hogy kitűnik a tömegből, az aki népviseletben vonul.
12/20 A kérdező kommentje:
Nekem nincs ilyen "felszerelésem", de azért kíváncsi lennék az emberek arcára, ezért kérdeztem. :)
2011. aug. 12. 17:52
13/20 anonim válasza:
Én faluban élek, itt annyira nem lenne feltűnő, sokan néptáncolnak, sőt aki a néptáncot tanítja (fiatalos) rengetegszer van népviseletben, tiszta fura, mikor hétköznapi ruhában van
14/20 anonim válasza:
Nem nevetném ki, mert van aki tényleg ennyire komolyan veszi, és így öltözködik.Szerintem ők se nevetnének ki másokat, hogy nézd már milyen ronda polóban van stb...
12L
15/20 anonim válasza:
Szerintem megmosolyognám, de jól esne ilyet is látni. Én mindenesetre nem mernék ilyen ruhában kimenni az utcára.
16/20 anonim válasza:
Semmit. Én már semmin nem lepődöm meg.
17/20 anonim válasza:
Hát, én Pest közepén lakom, itt elég fura lenne. A többség első reakciója kb. az lenne, hogy "nééééé, egy vidéééééki!". Aztán elgondolkodnánk, hogy farsang van-e. Meg hogy vajon miért jó ez neked.
Tudom, hogy ez nem szimpi válasz, bocsi, de legalább őszinte...
18/20 A kérdező kommentje:
:)))) Farsang! xD
2011. aug. 12. 22:41
19/20 anonim válasza:
Mosolyognék, és gyorsan lefényképeznélek, igazán kontrasztos lenne az összhatás, a sok szürke egérrel. Feldobnád a napomat.
Már vonultam így végig, de akkor szüreti mulatság volt és szőlőt osztogattunk.
20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: :))))
2011. aug. 13. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!