Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről a >stílusr...

Mit gondoltok erről a >stílusról<?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 12. 15:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok!

Én imádom a magassarkúkat, szerencsére tudok bennük járni:), és a ruhák is meglepően kényelmesek. Persze van, amikor csak egy farmerminit kapok magamra és pólót, de ezeket is próbálom feldobni valami nőies kiegészítőkkel, nyaklánccal vagy fülbevalóval például.

Pedig régebben olyan voltam, mint egy kisfiú:)

2011. aug. 14. 14:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

tökjóó, tetszik :) egyértelműen nőies.

meg figyi.. majd ha látsz valahol olyasmi pöttyös táskát, mint amilyen a képen van mondd már meg hol volt. nekem KELL :D

2011. aug. 16. 09:42
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem is nagyon csajos és csini ^^
2011. aug. 16. 09:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nőies. Tetszik. :) Ahova én járok, oda se nagyon valók ezek, de a blézer az állandó darab, meg a csini felsők. A szoknya meg a mgassarkú inkább ha megyek vhová. Nekem munkába falun nem kényelmes futkorászni ügyintézni.
2011. aug. 16. 10:38
 15/19 anonim ***** válasza:
a táskák nekem nagyon nem tetszenek. a többi pedig olyan átlagos szerintem. nincs ennek külön neve.
2016. dec. 22. 17:29
 16/19 anonim ***** válasza:
szerintem olyan össze-vissza...egyedül a fehér masnis felső tetszik meg a ceruza szoknya, a többi szerintem elég giccses, főleg a kiegészítők
2016. dec. 22. 18:15
 17/19 anonim ***** válasza:
még a fekete blézer is jól néz ki, csak nem ezekhez a cuccokhoz
2016. dec. 22. 18:16
 18/19 A kérdező kommentje:
Igen, ma már én is így gondolom :D Régen odavoltam ezért az öltözködésért, és ahogy megláttam ezt a régi kérdésemet, jót derültem magamon. Ma már azért jóval letisztultabb a stílusom.
2016. dec. 22. 18:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Olyan 2000es évek bucsús, beszabadultam a városba faluról, és akkor ha végigmegyek a sétáló utcán puccba kell vágnom magam, pont ezzel árulja el valaki magát hogy milyen vidéki. A városi ember nem ilyen erőltetetten művi, és azok a táskák meg egyszerűen.... Pffuuuu hagyjuk

Ez a te általad kedvelt stílus 2016os változata:

[link]

2016. dec. 22. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!